poklanjam 2 kutije klomifena,rok trajanja 1/2012.tko ga želi neka se javi=0981662850
poklanjam 2 kutije klomifena,rok trajanja 1/2012.tko ga želi neka se javi=0981662850
Imali netko višak gonala i menopura?Falit će mi
cure imam menopur 75 deset ampula, vrijede do 03 2013.
ako je neko zainteresiran neka se javi na mob. 098/9122797
samo da vas obavjestim da menopura više nema. hvala vam!!!!
cure,
imam kompletno pakovanje pergoveris-a za stimulaciju JS (10 doza ukupno).
pergoveris se kod nas smatra za bolji i luksuzniji preparat, jer je relativno nov i skup. najcesce ga daju starijim IVF kandidatima, smanjenim rezervama ili tamo gdje IVF vec dosta puta nije upalio (zato sto osim 150 IU FSH ima i 75 IU LH sto kod vecine poboljsava sazrijevanje).
za one koji su pratili moju pricu, sjetice se kako sam ja u pripremi za ICSI ostala spontano trudna sa nasim cudom, pa eto tako ostade i hrpa medikamenata neupotrebljena u frizideru. rok trajnosti kraj maja 2012. please na pp jer nisam puno na netu.
pozdravi i sretno
Ako netko od Vas treba poklanjam menopur 75 i.e. - 4 kom (1mj. 2016.) decapeptyl 0,1 mg - 2 kom. (11mj. 2013.) i cetrotide 0,25 mg - 2 kom. (7mj. 2012.)
Ja sam gotova s oplodnjama, počinjem neke druge borbe, no svima Vama koje ostajete želim puno sreće.
Zaboravih da imam i 2 kutije Utrogestana (2013.)
Poklanjam kutiju Utrogestana valjanosti do 02/2013! Nek donese sreću!![]()
curke trebam utrogestane i ako netko ima estrofema ja imam još pola kutije a to mi nece biti dosta
nana pogledam ti popodne čim dođem s posla, mislim da ja imam pola kutije estrofema doma, ako ti to pomaže..
15 kom testića na trudnoću (onih internetskih) - rok 02/2014
tko želi, neka pošalje adresu na pp
i ima da javi da je test pozitivan![]()
Ej,ženice! Još uvijek imam 2 kutije klomifena i 12 kom duphastona,ako treba nekome(poklanjam,netrebam ih više),a potražujem decapeptyle i gonale. Ako ima netko viška....
Barkice meni trebaju klomifeni ne mogu ti poslati privatnu poruku probaj ti meni pa ti javim adresu ako još imaš klomifene....Hvala
Vita,imam klomifene,javi se na
kkb444@gmail.com
Vita22,javi se na kkb444@gmail.com nemogu na pp
Javi se na klaudijaklausbadjun@gmail.com za klomifene
Klomifeni jos stoje,nemogu na pp,javite se na 0996968880,nadam se da ce pomoci! Trazim decapeptyle i gonale....
Vita22,javi se na kkb444@gmail.com za klomifene,jos uvijek se potrazuju decapeptyli i gonali
Cure,javite se za klmifen,nemogu na pp,imate gore mail i br mob
Barkica hvala punoooooo![]()
Klomifeni otisli;ostaju duphastoni....,,,,
jos traje potraga za gonale i decapeptyle......
Poklanjam Agluab 500 više od pola pakiranja. Rok valjanosti 09/2013.
Ako si iz zg ili okolice mogu ih podici osobno,da ne putuju dugo!
pozdrav svima,
ljubazno molim, ako netko ima za pokloniti 4 tabletice Logesta. Krećem u postupak u veljači, i sad nešto zbrajam i oduzimam i izgleda da će mi faliti 4 komada.
Unaprijed zahvaljujem.
Može preko mob.? 0996968880,pa se dalje dog.? Ili se ti meni javis na pp? Hvalaaaaa....,
pozdrav svima,
krećemo u postupak u pfc u siječanj/veljača, pa molim ako netko ima za prodati gonal f, menopur i cetrotide ili orgalutran.
unaprijed zahvaljujem
wish baby,javi se na pp,dat cu ti logest,meni ce ostati viska
Potrebno mi je 8 ampula menopura, prilicno HITNO!
Drage moje, POKLANJAM:
- 2 kutije klomifena (rok 07/2012);
- 1 ampula choragona (OK rok, sad mi nije pri ruci);
- 3 ampule decapeptyla (mislim da je OK rok, nije mi sad pri ruci, a nisam zabilježila točno dokad traju).
Uvjet bi bio i da zainteresirani dođu po to (idealno meni oko posla ili meni oko kuće). Klomifene mogu poslat i poštom (free of charge također), ali choragone i decapeptyl ne znam... mislim da moraju biti u frižideru.
Ako ste zainteresirani ili želite preuzeti za nekoga - javite se na PP - dakle, poklanjam, ne mislim prodavati, a želim se toga relativno brzo i na jednostavan način riješiti.
Ako ne uspijem doći do interesenata do idućeg petka, 13. (), nosim sve u apoteku pa da oni zbrinu.
Na forumu sam opet početkom tjedna pa škicnem jel' se netko javio.
Svima sretno!!!