Jasminka, stigli Utrogestani.
hvala!!![]()
Jasminka, stigli Utrogestani.
hvala!!![]()
Drage moje koje kupujete lijekove u Mađi, samo da vam javim novost: Merional je od nedavno 80,00 kn/kom umjesto dosadašnjih 50 -tak kuna, što je znatno poskupljenje, eto samo da se pripremite.
Meni bi trebao utrogestan i bromergon pa ako tko ima bila bih zahvalna.
nadam se da je ovo adekvatno mjesto za ovaj post
može mi se dogoditi da ću trebati 3-6 gonala (225-450 iu) uz penove koje sam kupila u sloveniji. danas sam se čula sa svojima u apoteci i treba im barem 24 sata za nabavku. moje je pitanje ima li netko u Zagrebu barem ta tri inicijalna gonala za posuditi dok moji ne stignu u apoteku, pa vratim - ili u ampulama ili u penu, kako god je zgodnije. svakako pod uvjetom da će mi uopće trebati, što ću znati sutra popodne.
Hvala!
ostala mi je kutija i pol estrofema pa ako kome treba nek se javi. Nije puno ali poklanjam od srca![]()
Posljednje uređivanje od Sonja29 : 20.03.2012. at 15:11
Jel' ono netko tražio čajeve za poboljšanje s-grama? Mm je pio tri biljna čaja, jedan ujutro, jedan popodne i jedan uvečer...ali, imam ih još, jer nam je ostalo...i to skoto pa puno vrećice.
Poklanjam kutiju klomifena, rok je do 07/2012.
Poklanjam Duphaston 2 kutije, pa ako nekom treba.
Mala Maja, samo mi pošalji adresu na pp i šaljem ti ih odmah danas
i neka budu sretni
Bab,poslano je sve na pp. Hvaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaa ti![]()
Imam Klomifena....Upiti na PM
već sam jednom pisala...da li neko ima viška menopura, cetrotide? hvala![]()
I ja sam jos u potrazi za menopurom i cetrotide, pa ako netko ima viska i visu mu ne treba, moze mi se javiti pp. hvala!!!
meni će trebat Gonal F i Ovitrelle
ako netko ima bila bih jako zahvalna![]()
Cure, ima li tko klomifena, trebalo bi mi 10 komada, pa ako netko ima, bila bih zahvalna da mi se javi![]()
tlukaci5 dobila sam tvoju pp, probala sam ti odgovoriti, tj. zahvaliti što si poslala, ali ti je pun inbox... za zahvaljujem puuuuunnooooo ovim putem![]()
Ostalo mi je 10tak utrogestana, ako netko treba nek se javi. Da li se tu smiju stavljati razni lijekovi/kreme? Imam punu ladicu raznoraznih neotvorenih i ne znam što da radim s tim...![]()
Posljednje uređivanje od mašnica : 02.04.2012. at 10:28
inače zaboravih, imam crinone gel-a kutiju i još nešt, pa ako kome treba...
tlukaci5 imas pp
Poklanjam 2 kutije Klomifena (rok trajanja 07/12) i 11 šprica Decapeptyla (rok trajanja 11/13).![]()
Eto, nađoh temu koja nam treba.... i moja ženica treba jedno 7-8 Decapeptyla za Prag, pa bi bili zahvalni ako je kome možda ostalo i ima viška za darovati. Uzmite u obzir da sam novi tu na forumu i da još ne primam privatne poruke, valjda zbog premalo postova![]()
Molim nekoga ako ima jednu inekciju Decapeptyla treba nam za sutra.jedna nam je usvalila.a u bolnici nemaju do daljnjega.hvala
cure...dobila sam ranije i od sutra ujutro krećem sa klomifenima.i tribalo bi mi ih 10kom.ja radim popodne a i sutra ujutro tako da nisam u mogućnosti otić do Cita da ih kupim.kako sam 1h od splita,pa ako ima netko u blizini da mi pošalje busom ili bilo kako bila bih vam zahvalna.i naravno čim odem do Splita ja vam ih kupim i vratim.hvala![]()
vedre, probaj i ovdje http://www.beta.hr/forum/viewforum.p...87a69f9edc38c6 ako ti se niko ne javi
cure fala puno svima.sve je rješeno.![]()
Poklanjam 3 gonala,rok je 5.2012.,ako nekome treba,moze na pp!
poklanjam MENOPUR 20 ampula ( rok 5/2012 )
anica1808@gmail.com
menopur otišao
sretno svima
potražujem duphastone, dovoljno je 10tak kom
hvala unaprijed!