Cure please ako mi netko može pomoć, stvarno mi je bitno.
Mm i ja smo trebali na postupak u desetom mjesecu prošle godine, međutim imali smo komplikacije jer tada nismo našli ni jedan spermiij u ejakulatu.Pretrage za planirani postupak smo obavili i ljekove kupili. Spermiji su se pojavili tek u veljači. Ja sam još prošle godine dogovorila postupak preko HZZOa za četvrti mjesec ove godine , na koji se spremamo. Problem je taj što je rok trajanja za menopure, koje sam tada kupila 5/2012, pa bi vas molila ukoliko netko ide na postupak sada da zamijenimo za iste s dužim rokom trajanja ili da se dogovorimo na bilo koji način.Please!!! Pišite mi na pp.
ima li itko kojim slucajem koju tableticu yasmina da mu je ostalo? Stavili me na yasmin i jednu kutiju kupih, imam jos 5 tableta ali morala bih produziti barem tj dana a za to mi blesavo kupiti cijelu kutiju ako bas ne moram. Hvala!
geceta mozda imam ja, ali ne nema doma do nedjelje, jel ti kasno da pogledam u nedjelju pa ti javim? ako nije, molim podsjetnik na pp u nedjelju![]()
Sad sam isla provjeriti,u srijedu pijem zadnji tako da ne,nije mi kasno.hvala ti puno!!
I dalje tražimo 3-4 Decapeptyla.... nudimo u zamjenu 6 tableta Cilesta, kutiju Klomifena, kutiju utrogestana i nekoliko Crinone gelova
Sad nam je već i hića pomalo![]()
Otišli klomifeni
ja bih ti rado pomogla ali nemam![]()
ako netko ima viška duphastona bila bih zahvala.
imam, 23 tabletice
anica1808@gmail.com
darujem dvije kutije Clomifene 50 mg!
datum proizvodnje: 11/09, rok trajanja 11/14
Strašna, ne mogu niti ja tebi poslati mail, ne znam koja je to politika ovog foruma, ali dobro, javi se na zlatnidukatdu@gmail.com
Poklanjamo slijedeće lijekove:
Decapeptyl o,1 mg - rok 11. 2013 (1 kom)
Fragmin 2500 IJ (anti-Xa)/0,2 ml - rok 09.2013 (9 kom)
Logest - rok 2013 (4 tablete)
Utrogestan - rok 02.213 (1 i 1/2 kutija)
Ima li netko viška Duphastona?
Hvala!
Kako si brza! Hvala, poslala sam ti pp!
Bok, cure, skroz sam nova u ovome pa oprostite na zbunjoli ili ako ispadam glupava - koliko se brzo može nabaviti Klomifen preko ljekarne na Dolcu? I ima li od vas netko još kutijicu-dvije koje joj ne trebaju?
nova si i ne možeš slati privatne poruke,
imam klomifen
ostavi mob ili pošalji mail palcicazg@gmail.com
još uvijek imam crinone gel ako nekome treba..
I ja trebam Duphaston i to hitno,moze samo 3-4 tabletice dok ne dodjem do gina.
ja imam Duphastona, skoro cijelu kutiju, pa kome treba neka se javi...
Nabavila Duphaston,hvala Laky i prijateljici!!
Booog cure!!! Jel ima možda koja od vas viška fragmina?
Cure koje su sada u postupku, a trbaju menopure neka mi se jave.
A meni i dalje trebaju cetri fragmina,pa ako netko ima?
u rodu nam je dosla jedna mama koja ima Gonale i Cetrotide (jesam dobro napisala) s rokom trajanja do srpnja (ostatak iz uspjesnog postupka)
ako nekom treba molim vas javite se na rodin mail roda@roda.hr pa cu vam dati njene podatke
Poklanjam kutiju i pol klomifena (točnije 17 tableta), rok trajanja 07/12