Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3184

Tema: Oglasna ploča - poklanjam/tražim lijekove

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Tina84 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Vidim, ovdje se nude čak i antibiotici.
    Apeliriram da se to više ne radi!
    Možda da se to naznači u uvodnom postu?!
    Također se nebi smjeli poklanjati anestetici, analgetici, antiepileptici, antiparkinsonici, psihoepileptici, psihoanaleptici i sl.
    Za te skupine lijekova obavezan je liječnički recept i zaista nema potrebe da se na ovaj način nabavljaju. Kome su ti lijekovi zaista potrebni bez problema će ih dobiti na recept.

Osoblje foruma BHany avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Tina84 prvotno napisa Vidi poruku
    Vidim, ovdje se nude čak i antibiotici.
    Apeliriram da se to više ne radi!
    Možda da se to naznači u uvodnom postu?!
    Također se nebi smjeli poklanjati anestetici, analgetici, antiepileptici, antiparkinsonici, psihoepileptici, psihoanaleptici i sl.
    Za te skupine lijekova obavezan je liječnički recept i zaista nema potrebe da se na ovaj način nabavljaju. Kome su ti lijekovi zaista potrebni bez problema će ih dobiti na recept.
    Tina84
    Ja zaista ne znam koji su
    anestetici, analgetici, antiepileptici, antiparkinsonici, psihoepileptici, psihoanaleptici i sl.
    i da netko napiše ne bih ih znala prepoznati...ako je neki od tih lijekova naveden, molila bih te da me uputiš...
    dodat ću u svoj prvi post ovo što si navela...

što se antibiotika tiče, pročitala sam cijelu temu, naišla sam samo na cefixin koji je sastavni dio mpo postupka poslije punkcije ...i može se kupiti u svakoj ljekarni i većina nas ga kupuje jer smo u zagrebu ili izvan hrvatske u postupku, a naši liječnici opće prakse u gradovima odakle dolazimo, pa ne možemo uvijek tako jednostavno do recepta...
    ako ima neki drugi koji ja nisam vidjela, a en spada u standardni mpo postupak, molila bih te također da mi skreneš pozornost

ina7 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

BHany vidim da Tina84 upozorava ovo za antibiotike. Ja sam stavila (CEFALEKSIN) da ih poklanjam baš iz razloga koji si ti navela.Nadam se da to nije problem.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Tina84 prvotno napisa Vidi poruku
    V
    E, za ovaj popis lijekova se ja jesam našla uvrijeđena, jer to nisu lijekovi koji se koriste u MPO-u, a nije u redu da neko ko je izvan MPO-a i ne zna što ni zašto poklanjamo ili tražimo samo tako upadne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •