Mislim, trebam i gonale ili puregon![]()
hvala patricija imam femaru sada
ali mi treba ako tko ima menopur koji i cetrotide
hvala![]()
Trebaju mi LH trakice za frendicu pa ako netko ima molila bi da mi se javi.
samo da znate da razmatramo brisanje ovog topika, jer se malo malo nađe neki biser koji lijekove PRODAJE!!! imate druga mjesta za takve stvari, ovdje NE MOŽE
hvala
Joj,oprostite.Mislila sam da će mi ovdje netko prije pomoći nego na burzi jer je vezano za trudnoću.
ja sam dobila decapeptyle, i to taman koliko mi treba, hvala Ljube!!!!
Drage moje, da li slučajno netko ima koji Gonal F. Nije bitno koliko, sve mi dobro dođe...
Reni76 sretno sa menopurima... Javim se na pp oko dogovora.
Drage zenice,vec sam par postova pisala u ime svoje drage prijateljice i dobila je lijepu pomoc i odgovore! Pa tako opet ja pisem u njeno ime, al ovaj put zadnji! Morala bu se malo sama angazirati
Naime cula je da slijedece tablete PROFETIL KAPS. OMEGA 3 loges pomazu kod poboljsanja spermiograma! Pa ako netko ima,njoj,a i meni bi bilo drago da se nekao dode do njih! I da im omogucimo laksi put do vrloo zeljene bebice!
Hvala svima!
ima netko viška jednu tablu Duphastona (ne cijelu kutiju) ?
trebala bih hitno
fala![]()
Ginger, imam ja nesto doma. posalji mi adresu na pp, saljem ti sve sto imam
sta onda? da trudnica ide po snijegu, mecavi i ledu do pošte ili ne treba![]()
ajme mare moja, pa ne bih to tražila od tebe i da nitko drugi nema
treba mi slijedeći tjedan (druga polovica), pa tetadoktor, ak je snijeg i kod tebe, pričekaj da se malo stanje smiri
trudnice moja draga, odmaraj![]()
curke ima li koja možda koji gonal viška? izgleda da ih ipak nisam kupila dovoljno....
Drage moje, molila bih Brevactid - 1 kom štoperice....ako nekome ima, hitno mi je.....hvala
Curke moje ostala su mi dva klomifena...rok 09/2016 pa ako nekoj triba neka mi se javi, meni za sada neće više tribati...plusić je tu![]()
Potražujem LH trakice, ako ima koja viška
Dobili smo zamolbu da pomognemo udomiti slijedeće:
- 20 pakiranja Gonala kojima rok trajanja ističe u 8.2013. god i
- 1 kutija Ovitrelle- otopine za injekciju u napunjenoj štrcaljci kojoj je krajnji rok 6.2013.
Osoba koja poklanja nas je zamolila da ovim putem nađemo nekoga kome su lijekovi potrebni, obzirom da nije korisnica foruma.
Zainteresirani, molim vas javite se ovdje, ali i meni na pp kako bih vam mogla dati kontakt.
Posljednje uređivanje od BHany : 18.03.2013. at 10:01
evo ja se javljammogu detalji na tetadoktor@gmail.com
ja bi Ovitrelle ako je slobodan
Sonja 29, ne znam
ja samo proslijeđujem vaše kontakte
moraš mi poslati neki kontakt pa ja proslijedim dalje...
curke meni je ocito malo kratka pamet, kome sam jos obecala LH trakice na PP, osim *DJ*?naravno da sam poruke u inboxu/outboxu obrisala...
i ja se javljam za Gonal (10 kom) + Ovitrell
Javljeno mi je da su lijekovi podijeljeni.Dobili smo zamolbu da pomognemo udomiti slijedeće:
- 20 pakiranja Gonala kojima rok trajanja ističe u 8.2013. god i
- 1 kutija Ovitrelle- otopine za injekciju u napunjenoj štrcaljci kojoj je krajnji rok 6.2013.
Osoba koja poklanja nas je zamolila da ovim putem nađemo nekoga kome su lijekovi potrebni, obzirom da nije korisnica foruma.
Zainteresirani, molim vas javite se ovdje, ali i meni na pp kako bih vam mogla dati kontakt.
pozdrav cure.. u pripremama sam za postupak u Pragu, te ukoliko netko ima foalcin ili sl. , lijepo bi molila. hvala
Poklanjam 1 1/2 kutiju Utrogestana i 24 tbl Bromergona (načet prije 3 dana) - u Zg osobno preuzimanje, može pp
miny, folacin ide na recept, samo velim, ako slucajno ne znas
Poklanjam neotvorenu kutiju Provera tableta, 5 mg, rok valjanosti 05/2016.
Evo meni ostalo duphastona i utrogestana pa ak nekom treba nek se javi!![]()