Molim ako netko ima suprefact sprej,brevactide ili merionale pliz javite se...idemo u 12.pokusaj i sve mi treba...unaprijed hvala i sretno svima
Molim ako netko ima suprefact sprej,brevactide ili merionale pliz javite se...idemo u 12.pokusaj i sve mi treba...unaprijed hvala i sretno svima
poklanjam 2 dekapeptila (11/2023) i 6 gonala (05/2013)
Meni bi trebali gonal i decapeptil, imaš li ih još?
Hvala
Ako su decapeptili aktualni još, rado bi ih udomila Hvala.
mogu ja gonale?
Imam 1 gonal 75 iu
Njuskalica,poslala sam ti PP
Rado bih udomila 10 tabletica Lydinette 30 (jednu kutiju sam kupila ali mi neće biti dovoljna).Unaprijed zahvaljujem!
poklanjam:
- DECORTIN 5 - 6 tableta rok do.07/13.
- ASPIRIN PROTECT 100 MG - 14 tableta rok di 09/15.
-UTROGESTAN 100 MG - 22 tableta ALI ROK JE ISTEKAO 02/13. neki kažu da još vrijedi pa.....
molim pitanja na PP i samo Osijek dolazi u obzir.
Delfin ako nisu udomljeni ja bi ih rado uzels.
Poklanjam još uvijek utrogestane,estrofem 2mg,folicin!![]()
falit ce mi 2 table duphastona da se pokrijem do jeseni, ima netko ostatke?
Hitno molim tko ima Folacin?! Imam genijalnog dr. do 31.12. na zamjeni dok se moja ne vrati s porodiljnog, pretrage su pokazale da mi je potreban, a on kaže da su vrijednosti granične i ne želi napisati recept (nažalost, nemam to napismeno od privatnika, samo uputu telefonski)
Pliiiz, tko ima, molim pp jer sam rijetko ovdje...
Hvala!!!![]()
bubi imam ti i ja duphastone...a zašto i ja tek sad vidim tvoj post? javi mi se na pp
Pozdrav svima. Imam 1 cetrotide (rok 10/2013) kojeg bih mijenjala za gonale ili decapeptile. Možete poslati pp
curke moje dali ima koja da joj je ostalo DHEA -tabletice meni će faliti nekih desetak ciklus malo se rastegnuo pa da ne kupujem novu bočicu,hvala
Imam molbicu im li netko viška Lydinette 30 moj gin otišao na god a ja bih mogla uskoro dobit mengu pa ak ima netko bila bih zahvalna!![]()
Može li Lindinette 20?
Ako nije glupo pitanje....
Ornelka, imam 1 decapeptyl koji mi je ostao, možeš mi poslat podatke preko pp
Ako netko ima Gonale ili Puregone viška rado bi ih udomila.
pozdrav curke! ima netko klomifene? ja bih trebala... može na pp za dogovor! hvala!
LenaD nemogu ti poslati pp imam ja klomifena...javi se![]()
Ako ima zainteresiranih za sljedeće tablete neka se jave:
Utrogestan 100mg (46 kom)
Glukophage 500mg (16 kom)
Duphaston 10mg (20 kom)
meni su ostale kao višak a žao mi ih baciti...
Trazim klomifene hitno,ili ako netjo zna gdje se mogu kupiti ;(
Majty da, ne mogu primati poruke jer nemam dovoljno postova
ako ih još uvijek imaš, slobodno se tu javi pa ću ti ja poslati mail adresu da se dogovorimo...
ja znam da idu na recept ali ovo privatni doktor ordinira a soc. ginić mi ne želi dati recept (grrrrr) pa bih ja radije ovdje jer kod nas u ljekarnama se dosta dugo čeka na njega...
Posljednje uređivanje od BHany : 18.07.2013. at 10:16 Razlog: pravila podforuma
Pošalji mi mail pa ću ti poslati![]()
Ako nekome treba, poklanjam Clomifen (7 tableta) i Duphaston (11 tableta).
Ako će netko imati viška Gonala, Cetrotida ili Ovitrelle, bilježim se sa štovanjem![]()