Imam kutiju i nesto sitno Duphastona pa kome treba, nek se javi
Cure,
klomifena u BiH imate za kupiti po cijeni od oko 3 EUR. Čula sam da je u HR dosta skuplji, pa možda nekome znači informacija.
Posljednje uređivanje od sos15 : 31.07.2013. at 09:32
sos15 hvala!!! dolaziš li ti kako u hrv. na MPO možda?
Klara31,
ne planiram uskoro za HR, bila sam prije dvije sedmice u Splitu
Ako ti bude trebalo, javi poslaću ti poštom, skoro sam tako slala jednoj forumašici.
Posljednje uređivanje od sos15 : 31.07.2013. at 14:39
Imam 2 kutije duph i mislim tablu u trecoj al ja bi ih mjenjala za utrogestan.. Itko?
Ako je nekome ostalo, trebala bi: - Diphereline 0,1 mg s.c., (7 komada)
- Estrofem
- Logest.
Cure molim vas za pomoc... da li je i u vasim ljekarnama nestasica Utrogestana? Navodno da niti ne mogu naruciti,a ne znam zasto... pa zamjena moze poslziti samo Duphaston? Ili postoji jos nesto?
Vatrice, Crinone gel?
Ma kako nestašica Utrica?
Vatra imam ti ja mislim 2 kutije utrogestana. Za par dana folazim u Rijeku pa ti mogu poslati postom
Nemam pojma sta je s tim utrogestanima kod nas u nijednoj ljekarni ih nema, a imamo ih 4..
Sonja ako nije problem, slobodno salji...adresa na pp..
Mimi hvala..svakako ti se javim ako bude dulja nestasica...
Logest se može kupiti u ljekarni, ide na recept. Ja jučer kupila. Doplata 23,00 kn. Koliko mi je poznato, estrofen isto.
Poklanjam jednu tablu (10 kom) tableta Femara, ako kome treba.
Ornelka ,ja bi Femaru ako nije otišla
falit ce mi par tabletica duphastona (ispada da ih gomilam doma), unatoc donaciji od dvije drage forumasice pa ako netko ima...
Evo nasla mi je sestra jedva 2 kutije Utrogestana..i rekli su joj da ih vise nece uvoziti jedino ih mogu naruciti pa sa privatnim receptom kupiti...bit ce veselo..
Jos kad mi sonja posalje, to ce mi biti dovoljno do 12 tt..nadam se da mi od onda vise nece trebati..
Vatra ima skoro 2,5 kutije. Saljem ti sutra ujutro.
Uuu Sonja srce si!![]()
Potražujem još koji Fragmin....
I hvala morskojvili što mi je pomogla svojim prilogom....
Vedre ako si još zainteresirana za Femaru, na forumu nemam pp jer sam nova, pa mi se javi na tel. 032 348 147 radnim danom.
Ornelka. Može.javim ti se sutra.
cure opet ja...ima koja da joj je ostao koji fragmin viska?
strašna, jel ti hitno? mogu ti poslat, samo ne mogu obećat kad
zaboravila sam napisat da je moj od 5000
Posljednje uređivanje od mare41 : 20.08.2013. at 16:54
Nije mi jako hitno...imam nekoliko za početak, ali mi neče biti dovoljno. Ali meni treba onaj od 2500, a nemam nikog da mi moze na bolnici ili negdje zamjenit taj od 5000 za 2 od 2500.
Poklanjam kutiju estrofema, ako kome treba.
Vedre,
Femara ti je jučer poslana poštom. Molim javi da li si je primila?
Hvala
Ukoliko netko ima viška Menopura ili Decapeptila, bila bi mu jako zahvalna.
crvenkapice, pošalji mi adresu na pp
imam 8 komada
Posljednje uređivanje od tetadoktor : 28.08.2013. at 13:34
Pozdrav, ima li ko u st koju femaru viska. Tribalo bi mi vec od sutra![]()
Cure, falit će mi 3 fragmina do bete, pa ako koja ima bila bi jaaaaaaaako zahvalna![]()
Pozdrav cure, nadam se da mi neka od vas moze pomoci! Spremam se u postupak u Ceskoj i interesuje me da li neka od vas zna gdje najeftinije i po kojoj cijeni mogu kupiti gonal f 900, cetrotide i ovitrelle. Obzirom da sami placamo postupak jako mi je bitno gdje mogu najeftinije nabaviti lijekove. Unaprijed hvala!
Ako tko ima viška menopura, decapeptila i cetrotida, bila bi mu jako zahvalna. Spremamo se za mpo za Maribor. Hvala. Ujedno poklanjam 2 kutije Folacina.
Posljednje uređivanje od ORNELKA : 03.09.2013. at 21:16
Lulu 79 - kada kupuješ lijekove, s obzirom da ih puno trebaš, bar sam ja tako radila, zvala sam više ljekarni i tražila njihove ponude, odnosno da vide s više dobavljača, pa kod koga bude najpovoljnije tu sam kupila. Ljekarnivci su se takmičili koji će mi dati veći popust. Lijekovi me izašli jeftinije već da sam kupovala vani s povratom poreza. Pošalji mi privatnu poruku pa ti sve objasnim. Pozdrav
Molim ako netko ima bromergona viška, probala sam nabaviti u par ljekarni pa ga nemamoram ga piti zbog galaktoreje nakon spontanog... Hvala puno.
ivana83, ako ti još uvijek treba ja imam pola bočice bromergona pa ti ga mogu poslati danas
Ako ima tko viška menopura možda udomljujemo iste za postupak krajem mjeseca.![]()