Ako tko ima viška menopura i cetrotida, bila bi mu jako zahvalna.
Dhea otisao brzinom svjetlosti, tj. 5 min od objave. Stvarno nisam ocekivalavtako brzu reakciju.
Ponavljam - crinonen gel i 2 utrića! Uvjet primopredaja u novom zgb jer sam trenutno nepokretna
Imam jednu (možda i dvije) LH trakice za ovulaciju, pa ako nekom treba, rado šaljem.
Ponavljam, ako tko ima viška menopura i cetrotida 0,25 bila bi mu jako zahvalna. Mogu i druge kombinacije, dogovorimo se preko pp
Jesi uspjela dobit decapeptyl? Još te čeka da mi pošalješ adresu
Imam 3 kutije Fraxiparina, rok trajanja 09/13.
Poklanjam estrofem,utrogestan ostalo mi od postupka!
Ne znam treba li kome, imam ne puna pakiranja Estrofema 2 mg, duphastona i Folacina 5 mg. Rado ću poslati.
Ostalo još 15 testova na trudnoću, osjetljivost 25IU/L s rokom isteka u siječnju 2014.
Uvjet je preuzimanje kod mene (vrbani), ofkors, najradije bih da preuzme jedna osoba pa si podijelite ako ste u kontaktu.
Potražujem 7 komada Decapeptyla.A poklanjam ako kome treba utrogestan estrofem...
I meni će uskoro trebati koji Menopur i Ovitrelle pa ako je kome viška, tu sam
Poklanjam 3 kutije Folacina. Menopur je i dalje u potrazi
Joj to bi meni bilo idealno, al ja sam koristila onaj od 2 500, a nemam nikog da mi zamjeni....![]()
Meni treba decapetyl, ali mi administrator ne da da ti pošaljem PP
Možemo se dogovoriti preko maila, ako ti to paše.
Pozdrav svima
jel ima možda netko duphaston??
Hvala unaprijed![]()
Potražujem decapeptyle a poklanjam estrofem utrogestan...
hitno trebam DHEA tablete od KAL 25mg
nestasica u mom gradu nemam di narucit a vec ih pijem
hvala
Bok svima, ja sam ovdje nova i evo počet ću od toga ako nekoj od vas treba 1 cetrotide.... neka se javi... poklanjam![]()
http://www.proteka.hr/shop/dhea-(deh...dosteron)/p801
Stigne ti za par dana![]()
ifkaa nemogu ti poslat por. nisi stavila opciju da primaš por.
ahaaa.... a gdje to uključim, sve mi je novo pa se ne snalazim..
nažalost ne kužim gdje to mogu uključiti![]()
ne moze se to ukljuciti, ta opcija se otvara kad prijedjes 10 postova.
Novi korisnici ne mogu primati i slati privatne poruke prije nego dosegnu određeni broj postova, bez obzira na postavke u računu.
Inače, opcije primanja i slanja privatnih poruka uređuju se u Inbox-u, Moje postavke, Moj korisnički račun, Uredi opcije.
ok, a kako da ti onda pomognem?
al vidim i jednu drugu stvar .... da si iz splita.... misliš da je pametno da ti to šaljem poštom? ja sam u zg,
zbog razlika u temperaturi, da se nebi pokvario
ako ti kažeš da, ja ga šaljem. drago mi je da nekome mogu pomoći
znam da većina se može dobiti na recept,imam ovo neka se iskoristi:
2- 1/2 kutije utrogestani 10/14 rok.
5 tabl. klomifen 2017 rok.
1 fragmin 5000 2015 rok.
1-1/2 tabla ceflaksin 2016 rok.
imam još 2 kutije utrogestane isteko rok prije 3 mjeseca,ja ih više nekoristim jer sam prešla na gel,pozdrav
Dal ima koja dobra duša viška Duphastona?
Potražujem za frendicu,nemre do soc. ginića a trebala bi počet uzimat...
ifkaa čitala sam da se on čuva do 25stupnjeva,nije kao Menopur koji mora bit u frižideru. Valjda mi ništa neće bitTi mi pošalji mejl na mines007@yahoo.com pa ću ti dat adresu i podatke.
Hvala!
Imam nekaj Duphastona neznam koliko joj treba ja pila do jučer ostala jedna tabla!![]()
Drage moje potražujem 6 tableta FEMARE za jednu prijateljicu koja je krenula u postupak, molim javite se čim prije ako tko može pomoći, hvala unaprijed!!!!
Bok Žuži, ja dobila prije neki dan Duphaston, al ne znam čemu služi, kaže da će mi produžiti ciklus, a onda u drugom idem u postupak.
Jesi ti to već uzimala?
Žužy imam ih ja par komada, sibni mi pp pa ti ih ujutro posaljem![]()
Imam 25 Fraxiparina 0,4 za pokloniti.
Čuvani su u frižideru, rok trajanja 11/2014.
Može na pp
Imam ja kutiju duphastona fale neka 4 kom. iz nje pa mi na pp pošalji samo adresu gdje da šaljem.