Nudim estrofem 2mg,utrogestane i folacine!Ak nekome treba čekaju!![]()
Nudim estrofem 2mg,utrogestane i folacine!Ak nekome treba čekaju!![]()
Pomoc curke!
Kolegica mi treba kutiju klomifena,pa ak netko moze nabavit iz bosne ili ima viska kutiju,jer navodno da su tamo par kuna,a kod nas sto je najbitnije ne moze naci,a u apoteci joj nude neke zamjenske. Unaprijed hvala!
Ima li netko za pokloniti brevactid od 5000 jedinica? Hvalaaaaaaa![]()
Klomifen=Clomid...sve je to isto....
Kod nas idu na recept i u ljekarni ako ih nemaju, moraju ih naručiti.
Kod nas klomifen je clomid i to je to što sve mi koristimo. Recept za njih nek joj prepiše ginekologinja.
Je zvala je ginekologicu,rijesila je. Hvala vam curke!
Meni treba gonal.... jel još raspoloživ?
dragice treba li koja aspirine proctect , ostalo mi je malo manje od kutije nek posalje adresu na pp, posaljem ih u ponedjeljak upotrebljivi do 07. 2017.
Ja još uvijek tražim Femaru, treba mi 10 kom. Hvala!
Poklanjam Suprefact nasal (ima malo više od trećine bočice). Rok trajanja je do veljače, 2014
Poklanjam jedan decapeptyl i kutiju duphastona.
Ima li netko Utrića viška?
ima li tko viška injekcicja fraxiparina 0,3 . Hvala .
Ako je nekome ostalo Decapeptyla i Fragmina dobro će mi doći za postupak
Cure, ako koja ima gonala za pokloniti ili prodati jeftinije bila bih zahvalna...![]()
Poklanjam 14 kom fragmina 5000 iu.rok 2/14.
Bude li itko imao viška Gonala, molim da me uzme u obzir. Bila bih vrlo zahvalna!
Ja još uvijek potražujem Femaru, a poklanjam trakice za ovulaciju (mislim da ih imam 2-3).
ima li tko viška injekcicja fraxiparina 0,3 . Hvala Opet treba mojoj kolegici!Neznam jeli hzzo to pokriva ona stalno kupuje a trudna je 9 tjedana!?
Hvala ona je sad u bolnici pa ču joj to reć!
Pozdrav, molim Vas ako netko zna di nabaviti Men's arginmax od BioTech u RH ? Probala sam na http://www.systems-import.hr/product...er=2&IDChild=3 i http://www.mvkonzalting.hr/Mens%20ArginMax%2090tabl. ali trenutno ili ne radi internet stranica ili nemaju na raspolaganju...nisam iz zg hitno mi je...hvala
Jel to ovo? http://m.iherb.com/Daily-Wellness-Co...-Capsules/6957
Ja vecinu stvari narucujem s iherba i pazim da ne predjem 30$ a ako predjem platim carinu![]()
Pozdrav svima!
Nova sam tu u smislu stavljanja postova, ali vas redovito citam. u istim sam "problemima" pa mi pomaze citati savjete i slicno...
Dakle, da ne duljim vise. Imam doma lijekove za MPO (Gonal i Cetrotide). Kupljeni su prije cca 10 mjeseci u Sloveniji, plaćeni 600 eur (imam racun). Svo vrijeme su u hladnjaku i cuvani za nas. No nama je godina bila jako teska (prirodna trudnoca koja je lose zavrsila, pa ne imanje snage za dalje, pa smo sad na tome da imam 3 oooogromne ciste i slijedeci tjedan idem na operaciju) i sigurno ih necemo koristiti u skorije vrijeme. Jedan dio lijekova ima rok trajanja do kraja veljace.
POKLANJAMO IH!
Steta je da propadnu a nekome mogu donijeti veeeeliku srecu.
Iskreno da, pokusali smo ih prodati proslu jesen, ali nismo uspjeli. U gubitku smo novcano, no ako nekome uspijemo pomoci...nema tih novaca koji mogu izazvati takvu srecu...
vjerujem da ne mogu dobivati PP pa... javite mi se na mail heli.horvat@gmail.com za detalje!
Ugodan dan svima!
Heli
Opet ja..
U zurbi sam pisala pa se potkrala greska. Nisu gonali u pitanju nego puregon. Oprostite.
Dakle, puregon 900ie za pen. 2 kutije po 3 pakiranja. Vrijede do travnja 2015.
I cetrotide 0,25mg -5 kutija- one vrijede do kraja ozujka 2014
Jos jednom se ispricavam, nisam ih dugo gledala u frizideru pa sam zaboravila sto je u vrecici.
Dobro jutro!
Lijekovi su udomljeni. Hvala svima koji su se javili.
Zelim puno srece svim hrabrim mamama i tatama! Ne odustajete! Necu ni ja...
Pusa
Poklanjam 3 cetrotide, nažalost tek sada sam shvatila da im je rok 01/2014.
Nadam se da će ipak nekome dobro poslužiti.
bmaric je nabavila Femaru, ukoliko nekome treba poklanjam 20 kom rok im je 04.2014
Ima li tko 10 tableta Lindynette 30,a da mu ne treba? Hvala![]()
hrki idemo do ormoza, po lijek! ja trazim ako je ojoj mami ostalo vislka pronatala ili nekih slicnih vitamina!
Hvala Snupi,uspjela sam nabaviti dala mi je kolegica kojoj više ne trebaju![]()
Ako nekom treba Clexan 4.000 i.e 0,4ml.za pikanje, neka se javi meni je ostalo, imam 23 doze![]()
ostalo mi je 4 injekcije decapeptyla i 150iu puregona,ako nekome treba...neka se javi!!!!