Mene mući COQ10 naruđba neće doći za dva tjedna i falit će mi koja tabletica ako ima neko za posuditi par dok moje nestigne ja vratim kad stignu,naručila prije 9 dana a tek prekjučer su mi poslali mail da je isporućeno a moja zaliha je do 1.4.
Mene mući COQ10 naruđba neće doći za dva tjedna i falit će mi koja tabletica ako ima neko za posuditi par dok moje nestigne ja vratim kad stignu,naručila prije 9 dana a tek prekjučer su mi poslali mail da je isporućeno a moja zaliha je do 1.4.
4 kom Fraxiparine 0,6ml rok 10/15
2 kom crinone 8% gel rok 8/15
zbog trenutnih obveza molim za razumijevanje da se ne mogu nalaziti po gradu
Utrici i dufici su podjeljeni. Jos eventualno ako nekome trebaju cepici protiv mucnine..
Evo ostala još kutija decapeptyla pa ako kome treba, šaljem cityexom
Ako netko ima femaru viska molim ga da se javi na mail playnow007@gmail.com. Hvala
ps. nemogu primat poruke.Lp.
crvenkapice pitaj sonju29 ona je iz vosne i hercegovine! Poklanjam folnu od natural weltha!
Samo da vas još jednom podsjetim na pravilo iz uvodnog posta ove teme:
Žao mi je, ali iznimaka ne smije biti.Kupovina i prodaja lijekova nije dozvoljena i svaki takav post će se brisati.
Kupovina i prodaja nije dozvoljena niti putem pp-a te će se svaki takav prijavljeni post sankcionirati.
Smiju se poklanjati/tražiti samo lijekovi koji se koriste u MPO postupcima! Molim da se toga pridržavate jer će sve ostale vrste lijekova iz postova biti također automatski brisani.
Hvala, javim se na pp!
u potrazi sam za gonalima, poklonila sam one koji su mi ostali misleći da će mi promijeniti protokol ali ostao je isti sa puuuuno povećanom dozom, pa ako koja ima viška rado bih. iz Zg sam
Potražujem Fragmine...ako ima koja dobra dušica da joj je ostalo viška!
Strašna
aj podatke u inbox prosljeđujem Fragmine
Poklanjam jednu kutiju decortina,kutiju utrogestana(fali jedna tabletica),dvije kutije estrofema s tim da u jednoj fali 9 tbl i crinone gel 5 aplikatora.
Tražim trakice za ovulaciju te koji testic za trudnoću,u zamjenu dajem nakit,nove narukvice.ako koja ima hvala unaprijed,molim na pp![]()
Ljudi moji, pa što je ovo, nakit u zamjenu za ovulacijske trakice? I to nije kupoprodaja?! Dva posta iznad toga sam brisala i banala novu korisnicu jer je pokušala prodati Gonale. Na ovoj istoj stranici je još bilo i potraživanje lijekova koji se ne koriste za MPO.
Gotovo svaki drugi post na ovoj temi je kršenje pravila, zar zaista moramo ključati?
slažem se Argente, nije fer, ja sam preskočila postupak jer nisam imala dobru reakciju na gonal, vjerojatno jer sam dobila premalu dozu, poklonila sam 4 koja sam imala doma. sad ih opet trebam ali ne pada mi na pamet da ih tražim nazad.
radi dobra djela i dobro će ti se vratiti, nećemo zarađivati na mpo.
trebam gonale, ako kojoj ne trebaju meni će dobro doći
Curke ima mozda neko jednu ampulu gonala, danas sam krenula sa terapijom i razlila mi se inekcija a kupila sam ih tocno 21. Kolko mi i treba i sad mi jedna nedostaje![]()
Poklanjam par LH testova - rok 6/2014,meni su bili sretni.Zainteresirani neka mi se jave na pp.
Posljednje uređivanje od Mury : 05.05.2014. at 13:30
I meni je ostalo od šetnje par testova, rok 6/2014.Cure javite se ako nekome triba.
mostarka86, moji testovi već otišli...
Lh testovi otišli
Ako tko ima viska Klomifena,rado bih ga udomila.![]()
Fraxiparine 0,4; 8 injekcija; rok trajanja 06/14 poklanjam.
Molimako ko ima menopura nek mi se javi na posavecantonija@gmail.com hvala unaprijef.
imam 2 kutije utrogestana , kutiju estroferma i nešto decortina - ako kome treba nek mi se javi na pp.
Imam vam:
utrogestan 18 tabl. 10/2014
Klomifen (ferring) 8 tabl. 02/2017
Klomifen (arcana) 5 tabl. 1/2016
Ako kome treba javite mi na mail: emkov@yahoo.com
Failure is part of success
Imam jedno pakiranje Diane 35, ako nekome treba prije ivf-a
I ja sam još u potrazi za gonalima![]()
Poklanjam 7 kutija Prometrium 100mg (rok trajanja 04/2015) i 3 kutije Prometrium 200 mg (rok trajanja 08/2015).
Imam cefaleksin kapsule i natrii tetraboratis vaginalete rok 6.14 ako kome treba nek se javi na posavecantonija@gmail.com
Otisli moji klomifeniostali utrogestani 18 tabl. 10/2014
Failure is part of success
drage moje jedno pitanje u vezi lijekova....neznam dal sam na dobroj temi al ako nisam molim da me uputite dalje....
ja trebam lijekove gonal f pen, cetrotide, decapeptyl i sad mi u ljekarni kazu da trebam orginal recept a posto mpo necu raditi u hrvatskoj dr kad sam bila na pregledu nije tada jos odredio bio terapiju i sad mi je poslao mailom......gdje mogu to naruciti bez recepta...molim vas pomoc.....u zagrebu sam....mogu i u sloveniju otici nije problem....
LaraLana
imaš privatnu poruku
Cure ima li možda koja 1 menopur??????
trazim - bilokakve vitamine za poboljsanje sgram, narocito bioastin i tribestan!
u zamjenu nudim duphaston, utrogestan, decortin, lh i hcg trakice.