Hej hej tek sad vidim ovu por.
Moze moze.
Samo ne mogu ti privatnu poruku poslati.
Hej hej tek sad vidim ovu por.
Moze moze.
Samo ne mogu ti privatnu poruku poslati.
Pozdrav,
Poklanjam Gonal f- 900 IU ( preostalo je oko 400 jedinica ), te Decapeptyl - 2 injekcije
Zna li netko koja bi bila zamjena za tablete Progynova 2 mg, buduci ih ne mogu nabaviti?
Hvala![]()
Poklanjam kutiju injekcija Fragmin 5000 od Pfizer.
Poklanjam šprice neotvarane (plastične zelene) i malkoc ostalo onog crvenog čime se kozice inače tretiraju kao kupka.
Hipermangan? Ostavi si ga možeš i kasnije kod nekih povreda ga koristiti
Mada ti je ovo rubrika u zoni potpomognuta oplodnja
A, isprika svima, samo sam ušla iz rezultata pretrage nisam gledala koji podforum. Kaj nije bio i jedan među zdravljem ovog tipa?
Ne brigaj i ja sam par puta nekaj u sličnim temama pitala
Pozdrav.
Ima li netko gonal-f?
Posljednje uređivanje od DalmaIB : 30.06.2023. at 16:15
Žene drage,
Poklanjam jednu kutiju Pergoverisa 150IU - prašak i otopina (rok trajanja 10.'24.), čuvan cijelo vrijeme u frižideru.
Također imam i neotvorenu kutiju utrogestana 200mg i otvorenu kutiju estrofema od 2mg (fale dvije tablete). Znam da se dobivaju na recept,ali ako nekome zatreba.... Za oboje je rok 6.mjesec '26.
A imam i kutiju kontracepcijskih pilula Belara kojima je rok 1.'25. (njih sam koristila jedan mjesec kad sam imala foikularnu cistu, pa mi druga kutija ostala neiskorištena).
12 injekcija clexana (7.'26.) još uvijek slobodno![]()
Poklanjam neotvorenu kutiju utrogestana,rok 4/2026
Poklanjam:
Clexan inekcije -18kom
Utrogestan- 2 kutije od 200mq
Estrofem -10 kutije od 2mq
Pozdrav..
Ja bi trebala Clexan.. ako je jos dostupno...
Imam clexane skoro kutiju ako netkome treba,neću stići potrošiti jer je rok 9/2025. Pa ako je netko sad u rujnu u postupku.
Curke, treba li nekom BIoastin, imam cijelu bočicu. Mislim da unutra fali svega 10-ak komada. Rado ću ga pokloniti kome treba.