M@tt, imam ja kutiju klomifena ako vam treba.
naša forumašica bubi33 mi je prosljedila da poklonim kome treba.
rok je 2015, mislim 5 mjesec. Klomifeni su kupljeni u Crnoj Gori, ali im je sastav potpuno isti ko i ovaj kupljen kod nas.
Ako si zainteresiran pošalji mi adresu na pp i sutra ti šaljem.
Imam jednu i pol kutiju estrofema i pola tablice klomifena,pa ako nekome treba,rado dajem!
I jedan brevactid 1500!
pozz svima,imam 3 gonala, za cure iz BiH radi carine,na pp mi se javite ako kome treba
brevactid 1500 BI MENI TREBAO AKO GA NETKO DAJE![]()
Brevactid je već poklonjen!
Estrofem, dufici i klomifeni danas poslani nadam se da ce vam svima donjeti srecu
Imam jedan Decapeptyl 12/2012, ako netko želi u Zg (zbog frižidera).
Cure ako koja ima možda viška tableticu Lindynette, trebat ću produžit izgleda!
Hvala nekome mi je iz Slatine poslao folacin. znam da se za lijek ne zahvaljuje ali eto.![]()
Salvija je upravo dobila ban zbog prodaje lijekova
koja je sljedeća na redu?
Ajme cure, sad sam stvarno ljuta. Pamet u glavu! Tko želi prodavat nek stavi u Plavi oglasnik, Jutarnji list , može i pod crnu kroniku (nije da reklamiram - mislim da ste shvatile smisao)...ali držite se podalje od Rode. Ova tema je previše vrijedna za takve gluposti!
Posljednje uređivanje od Muma : 25.10.2012. at 15:59
Ja ga nisam kupila meni ga je Sveti Nikola iz Slatine poklono!
Ti oglasi u kojima je naglašeno da su inf u pp...su mi nekako odmah sumnjivi!
Cure poklanjam Suprefact ako nekome treba... ostalo mi je više od pola bočice ...![]()
Lindynetta. ako su to anti bebi pilule ja ti imam cijelu kutiju femodena , pa kome treba neka se javi,
Pa jesu kontracepcijske da...ali mislim da to nije dobro mješat...ili se varam? Treba mi nekoliko tabletica da produzim....sad uzimam Lindynette.
Ako netko ima koji gonal viška dobro bi mi došao i jedan ali vrijedan![]()
Imam molbicu ako je nekoj ostalo viška pikica Diphreline 0.1mg ili Decapeptyl 0.1mg trebam 7 komadahvala
ako netko ima gonala bila bi mu zahvalna!! opet mi ih treba bar 20...
Poklanjam Yasmin kontrac. rok 2/2013 - nešto više od kutije
Trazim gonale i cetrotide!
Imam dvije kartice duphastona i mislim da su isto dvije folacina Poklanjam samo si poštarinu plaćate ako ne preuzimate Samo na pp pošaljite jer imam malu bebu koja bi se nosila i nemrem baš pratiti![]()
Molim forumašicu laky da isprazni inbox da joj se mogu javiti
Evo drage moje ovo mi je sve ostalo pa nek se javi kome treba:
1. Kutija utrogestana
2. Gonal f 2 kom
3. Kutija Folacina
4. Estrofem 18 tbl
5. Logest kutija ipo
6. Decapeptyl 6 kom
Kamo srece da su parfemi a ne ljekovi ali sta mozemo ja svoju princezu ocekujem svaki dan i tako i vama ubrzo zelim!!!!
CorinaII je u potrazi za gonalom
Ostao je estrofem, jedna i pol kutija!
Samo javi adresu da pošaljem!
Drage moje nisam znala da se ovo ovako brzo rijesi... Sve sam dala po opciji ko prije njemu djevojka...
Imam jos kutiju heferola ako kone treba...
Poklanjam klomifen 3 kutijice. Potražujem logest i estrofem, ako je kome ostalo.
Udomila bih 1 Decapeptyla i 3 Brevactida. Pazit ću ih i maziti.![]()
je li zna tko gdje ima klomifena za uzeti na plavu uputnicu u zg-u, koja ljekarna, treba mi hitno frendici?