Pokazuje rezultate 1 do 50 od 3188

Tema: Oglasna ploča - poklanjam/tražim lijekove

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Drage moje, POKLANJAM:

- 2 kutije klomifena (rok 07/2012);
    - 1 ampula choragona (OK rok, sad mi nije pri ruci);
    - 3 ampule decapeptyla (mislim da je OK rok, nije mi sad pri ruci, a nisam zabilježila točno dokad traju).

Uvjet bi bio i da zainteresirani dođu po to (idealno meni oko posla ili meni oko kuće). Klomifene mogu poslat i poštom (free of charge također), ali choragone i decapeptyl ne znam... mislim da moraju biti u frižideru.

Ako ste zainteresirani ili želite preuzeti za nekoga - javite se na PP - dakle, poklanjam, ne mislim prodavati, a želim se toga relativno brzo i na jednostavan način riješiti.

Ako ne uspijem doći do interesenata do idućeg petka, 13. (), nosim sve u apoteku pa da oni zbrinu.

Na forumu sam opet početkom tjedna pa škicnem jel' se netko javio.

Svima sretno!!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, POKLANJAM:

- 2 kutije klomifena (rok 07/2012);
    - 1 ampula choragona (OK rok, sad mi nije pri ruci);
    - 3 ampule decapeptyla (mislim da je OK rok, nije mi sad pri ruci, a nisam zabilježila točno dokad traju).

Uvjet bi bio i da zainteresirani dođu po to (idealno meni oko posla ili meni oko kuće). Klomifene mogu poslat i poštom (free of charge također), ali choragone i decapeptyl ne znam... mislim da moraju biti u frižideru.

Ako ste zainteresirani ili želite preuzeti za nekoga - javite se na PP - dakle, poklanjam, ne mislim prodavati, a želim se toga relativno brzo i na jednostavan način riješiti.

Ako ne uspijem doći do interesenata do idućeg petka, 13. (), nosim sve u apoteku pa da oni zbrinu.

Na forumu sam opet početkom tjedna pa škicnem jel' se netko javio.

Svima sretno!!!
    jel može meni klomifeni! ne mogu na pp...probaj ti meni na pp pa ćemo se nekako dogovoriti...unaprijed hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •