poklanjam utrogestan 1 kutija, estrofem 2 mg 11 tabletica i od 1 mg pola kutije, klomifen 5 tableta, decortin 20 mg pola kutije i od 5 mg cijelu kutiju
preuzimanje osobno u velikoj gorici
poklanjam utrogestan 1 kutija, estrofem 2 mg 11 tabletica i od 1 mg pola kutije, klomifen 5 tableta, decortin 20 mg pola kutije i od 5 mg cijelu kutiju
preuzimanje osobno u velikoj gorici
Folacini i utrogestani otisli...
Podjelila prvima koju su se javili...
ako netko ima Femare, molila bih......![]()
poklanjam Cetrotide - 1 kom
i hitno potrazujem LH trakice
narucila sam preko neta, al treba mi dok ne stignu...
![]()
Ginger, može cetrotide ako nije otišao?
Ginger, poslala sam ti pp
Poklanjam cetrotide 1kom, rok trajanja 5 mj ove god. Pa ako nekome treba sad u 4 mj da iskoristi.
Mislila sam i ja u postupak ali nisam još spremna....
Kadauna
hvala što misliš na mene
javljam se Marlen na pp za cetrotide
Cure ako netko treba clomiphen puna kutija vrijedi do 2016 i duphaston isto skoro puna kutija vrijedi do 2016) Poklanjam.
Proluton depo 250 mg rok 09/13 ampula 7 kom (2 cijele kupije + 1 ampula) poklanjam!
Kadauna i Tetadoktor može. Evo javim se...
Puregon Pen poklanjam. Znači, samo ona olovka, bez ampula. Žao mi je baciti, a koliko se sjećam pred 3 godine je bila 40 eura. Možda nekome treba i donese sreću kao meni. Pošaljite podatke na pp i šaljem besplatno....
Cure jel ima koja možda viška ovulacijskih trakica ? Nije za menetreba mi za kumu
imamo
gonal f 75IE 20 komada - rok trajanja 10/2013
suprefact nasal - rok trajanja 9/2012 (ne znam da li se moze koristiti..?)
fragmin P 2500IE - rok trajanja 4/2014
bromocriptin 2.5mg (=bromergon) - rok trajanja 7/2014
estradiol 2mg (=cycloprogynova) - 9/2017
spodoba, bromocriptin, tj bromergon ako može
Draga spodoba
meni trebaju Gonali!!!!
Jel ih još imaš?
Poklanjam kutiju utrogestana i folacina!6
Da li netko ima Gonala f?
Poklanjam :
gonal f 05/13- 9kom
gonal f 08/13- 19kom
cetrotide 04/13 -2kom(ako vrijedi jer tek sad sam vidjela rok)
menopur 02/14 3kom
2 i pol kutije crinone gel
decapeptyl 11/13-7kom
ja sam ih nabavila u pripremi za sljedeći postupak,al na kraju moj sporiji 5st.sada spava pokraj mene.
uvijet je da si dodete po njih...jer ja sa bebom ne stignem..
ako se ne javim odmah..ne stignem...sretnoooo
Kika, da li bi mogla dobiti ove gonale?
Tnx!
Ja bi ako može gonal mogu i ove s rokom u svibnju...hvala
tražim utrogestane i folnu. utrići nisu tak hitni ali folnu bi mogla poceti piti ponovno!
snupi, folna ti ide na recept. ako ti tvoj ginekolog-ica nece napisati, moze i dr opce prakse
Snupi,
ja sam ti urogestane dobila od svog ginekologa na recept.
Opet smo imali slučaj prodaje lijekova preko PP-a.
Ovo prelazi sve granice.
Nismo bili dovoljno jasni ili?
Stvarno nije uredu da neki zloupotrebljavaju ovaj forum i da nas pokušavaju izigrati.
Postoje mjesta gdje je prodaja dozvoljena. Ovdje nije! I SVAKA će se sankcionirati.
BHany,
da iskoristim priliku, znam da nije ovo mijesto za to pitanje, ali ja sam nova na Roda forumu i skužila sam da ne mogu slati PP.
Poslala sam poruku administratoru, ali mi nije nisšta odgovorio. Da li mi ti možeš odgovoriti na pitanje zašto ne mogu slati PP?
Puno hvala!
gonali i crinone otišli..poklonjeno onome tko se prvi javio....sretno..
kako sam ih dobila na poklon tako ih saljem sada dalje, imam nesto Clomiphena pa ako kome trebaju drage volje poklanjam u dobre ruke.
ja bih isto trebala femaru, što prije <3 <3
ukoliko ne "nađem" Femaru da mi netko pokloni, molila bih Clomiphen, a tebi sretno <3 <3
molim tabletice Femare ako netko ima viška!
tnx!
ajme, kiara, ja zaboravila, saljem u pon, samo par komada