Ostalo mi je pola bocice suprefact spreja (otvorena prije 2 tjedna) tako da bi se u iduca 3 tjedna trebala iskoristiti. Ako nekome treba javite...
Ostalo mi je pola bocice suprefact spreja (otvorena prije 2 tjedna) tako da bi se u iduca 3 tjedna trebala iskoristiti. Ako nekome treba javite...
sve podijeljeno
Bok,
Imam prenatalne vitamine Elevit koji meni nikako ne sjedaju na želudac, a imaju neke interakcije i sa Euthyrox hormonima,pa ako netko treba mijenjam za neke druge prenatalčeke.
Javite se na PP!
poklanjam kutiju Crinone gela (16kom) rok valjanosti: 08/2015
osobno preuzimanje (novi zg) - zbog strogog mirovanja nisam u mogućnosti otići do pošte i poslati...
BB, javljam se za Crinone...
Piše u uputama da Elevit ima interakciju s lijekovima za štitnjaču. Mislim da smanjuje njihov utjecaj (zbog željeza koje sadrži).
Meni su rekli da je ok ako recimo pijem Elevit popodne, ali nisam se usudila. Zato sam ja i svoje podijelila
valiana, sta ti pise-kad prestajes s estrofemom? po meni jos jedno 8, 9 tjedana![]()
pa onda je glupo šta mi ga je spominja jer ga sigurno neću pit uzet ću nešto drugo,šta bi mogla?
Ma ja imam još od prošli puta estrofema našla u ladici a sad ga već dobila 4 kutije...a znam da neki giniči nedaju pa da pomognem!Ja se nadam da ču ga još piti dužeee vrijeme
![]()
Hej,
pa neke grčeve u trbuhu i malo proljev. Čitala sam da te nuspojave prestanu nakon nekoliko dana,al moram ležat i neda mi se stalno trčat na wc niti imat još dodatnih problema. I meni ih je dok. dala bez razmišljanja, zato jer ima kao neki dogovor po kojem sam mislila da ću ih dobit jeftinije ali puna cijena je pala. Uff...i sad još ne valjaju.
Poklanjam kutiju Klomifena i karticu i pol Duphastona
Evo meni ostalo estrofema, utrogestana,decortin ,folicin..Šteta da stoji ak nekome treba![]()
ja bi duphaston ako je nekome ostalo
Ja sam svoje već sve podijelila, mislim da sam napisala. Ako nisam, eto ponavljam![]()
antalya da li jos imas bromergone- javi na majoneza100@net.hr!?
Poklanjam kutiju dufica,rok do 08/2017![]()
Također, tražim klomifen ili femaru... s puno nade, hvala unaprijed![]()
Potražujem 7 komada Decapaptyla 0,1mg ili Diphereline!Hvala![]()
Poklanjam gonal f 1 komad i utrice, primpredaja u pterovoj
ja bih trebala gonale
femara anyone?
jedna naša hrabra stara forumašica ide u inkognito postupak, jel ima tko dobre duše i viška femara?
Jel ima netko helex il nesto za smirenje treba mi za frendicu prije hssg-a ja sam uspjela uzicat 1 za sebe al sad mi treba za nju, a ne znsm dal se to moze kupit..
Na ovoj temi se smiju poklanjati samo MPO lijekovi...BTW, Helex ide samo na recept, još ćeš završit u gajbi zbog dilanja![]()
Ok hvala, nisam znala.. Nema veze snasla se ona vec![]()
Ipak ce mi trebati duphastone pa ako he kojoj ostalo neka mi javi na ppbila bih jako zahvalna :D
Pa duphiće inače bez problema piše ginekolog. Mene više niti ne pita za što, čim kažem da ih trebam opet
Ako imaš što od nekog drugog doktora, samo pokažeš socijalcu, i ne bi trebalo biti problema
ja zicam lijekove preko foruma bez obzira na to sto idu na recept jer mi je onda savjest cista da se lijekovi ne gomilaju po ladicama i kasnije zavrse u smecu. stedim drzavi, jelte![]()
Ma problem je u tome sto mi je mpo dr rekao neka ih pijem opet kao sto sam vec pila od 11-25dc (ja cu nakon O jer ju meni ometa tako) ALI nije napisao na nalazu i sad ne znam dal ce mi ovaj moj dat recept jer je malko skrt sa svime pa pitam ak ima koja da ne propadne.. Ak mi da nitko sretniji od mene![]()
meni moja duphastone daje telefonski jer zna da mi trebaju kad god nisam u postupku...
A nis javim se onda ak mi ne bude daoa jel mogu ja to kupit bez recepta?
mislim da se duphaston nadoplacuje i uz recept, tj 95% sam sigurna, a bez recepta nisam sigurna dal ce ti dati.
Da nadoplacuje se 100% jer sam u 12om platilaajhh zicat cu ga..
tražim femaru i dalje, pa ako tko ima.................