Hvala Snupi,uspjela sam nabaviti dala mi je kolegica kojoj više ne trebaju![]()
Hvala Snupi,uspjela sam nabaviti dala mi je kolegica kojoj više ne trebaju![]()
Ako nekom treba Clexan 4.000 i.e 0,4ml.za pikanje, neka se javi meni je ostalo, imam 23 doze![]()
ostalo mi je 4 injekcije decapeptyla i 150iu puregona,ako nekome treba...neka se javi!!!!
Ja tražim injekcija PUREGON 900 UI 2 skatole, CETROTIDE 0,25 mg 1skatola od 7, OVITRELLE 1skatola , grv azitromicine 1 g 1skatola od 1, i ov. Neg progeffin 200 mg. 3 skatole
Poklanjam INOFOLIC (dodatak prehrani - inozitol, folna kiselina), rok 3/2014.
Ima li tko viška Menopura? Treba bi 15, al svaka ampulica će dobro doći.
Tnx.
Kolegica mi ide na donaciju u Prag, pa bi bile jako zahvalne ako bi tko imao 7 ampula Decapeptila, budući da je postupak sam po sebi jako skup, a navršila je 42 godine, pa nema više pravo preko HZZO.
Unaprijed zahvaljujemo.
Javiti na pp
Lp
Posljednje uređivanje od ORNELKA : 06.02.2014. at 21:19
Poklanjam Estrofem 2 mg, potrošene 2 tablete, rok valjanosti 04/2014.
Cure, je li vam vaši ginekolozi prepisuju femaru za mpo?
goldenhive, ja bih rado estrofem. molim te javi se na mail tetadoktor@gmail.com jer ti za sada ne možeš primati privatne poruke
Prijateljica poklanja suprefact sprej, malo potrosen, rok 2/014.
Inesz, ja sam kod moje ginekologinje bez problema dobivala na recept Femaru, dok mi je trebala. Još se u ljekarni čudili, ali nisam morala ništa platiti. Dvaput je uzimala. Na kraju što mi je ostalo poklonila.
Lp
cure, hvala vam na informacijama.
Da prijavim, Estrofem poklonjen.
Meni dr nije dava femaru na recept, nece i nece
Vidim da to rijetko tko koristi,ali ostalo mi je pola bočice Suprefact spreja pa ako nekom treba poklanjam. Nastavak za nos je opran i steriliziran.
Sent from my HTC Explorer A310e using Tapatalk 2
PapigaCapo,meni je uspjela u listi lijekova naci femaru, a onda je u polje jos neko iz liste izvukla ime doktora koji ga je preporucio. I tu se kao vidi zasto je dan
Ne znam jel svi trebaju imati iste te programe
Evo, ako se kome da čitati, iz Liste lijekova, indikacije kad Femara može na recept:
1. Adjuvantno hormonsko liječenje raka dojke postmenopauzalnih bolesnica s pozitivnim hormonskim receptorima.
2. Produženo adjuvantno hormonsko liječenje raka dojke postmenopauzalnih bolesnica pozitivnih hormonskih receptora nakon 5 godina adjuvantne primjene tamoksifena.
3. Metastatski rak dojke postmenopauzalnih bolesnica, pozitivnih hormonskih receptora. Liječenje je dozvoljeno ukoliko su ispunjeni kriteriji- hormonski ovisna bolest, ECOG 0-3, nepostojanje CNS presadnica. U bolesnica s metastatskom bolesti odobrava se dvomjesečno liječenje, a po završetku liječenja onkolog je dužan izvršiti dijagnostičku obradu u cilju provjere stupnja tumorskog odgovora. Nastavak liječenja moguć je isključivo kod pozitivnog tumorskog odgovora na provedeno liječenje (kompletna remisija, parcijalna remisija ili stabilna bolest). Liječenje preporuča specijalist internistički onkolog ili specijalist radioterapije i onkologije.
Ja vjerujem da ginekolozi koji propišu Femaru na recept uopće nisu svjesni da rade prekršaj za koji im mogu uzeti trećinu glavarine.
Pa ni estrofem onda ne bi smjeli davati. Mislim da ni on nije indiciran za mpo
Već se pisalo, Estrofem je "običan" lijek, ne treba nikakvu specijalnu preporuku ni proceduru i može ga propisati za što god želi/misli da treba. Femara i slični lijekovi imaju posebnu proceduru odobravanja i propisivanja.
Bog cure!!
Poklanjam dvije kutije Clomiphena , rok 2016
jedna kutija folacina , rok rujan 2014,
desetak tabletica Provera
heferol , tablete za zeljezo , koristila u trudnoći!!
Cure , ako netko treba utrogestane nek mi se javi na pp.
pozdrav
Koristim priliku da još jednom podsjetim da je kupoprodaja lijekova najstrože zabranjena i u skladu s time će biti najstrože sankcionirana.
Mislim da na ovoj stranici to još nijednom nije spomenuto, mada jest sankcionirano![]()
Posljednje uređivanje od Argente : 14.03.2014. at 11:00
Mozda nisam bila dovoljno jasna. Poklanjam utrogestsme.
Poklanjam 4 Gonala, kome treba..nek se javi, iz Zg sam. Pakiranje 0,75 IU
Ako nisu otisli ja bi gonale![]()
nina977 poslala sam ti privat, nisu otišli pa se možemo dogovoriti
Bok, da li su otišli gonali ili su još slobodni meni bi trebali?
Hvala
Poklanjam 6 ampula gonal f. Podizanje Čakovec i okolica, ne znam kako bi slala poštom (radi temperature skladištenja).
Poklanjam:
- 2 kutije utrogestana rok 10/2014
- 1 kutiju klomifena rok 09/2016 (kupljen u BIH)
- 10 otapala za Menopur rok 07/2015
- 5 otapala za Gonal rok 08/2014
- 5 otapala za Gonal rok 01/2015
- 1 otapalo za Gonal rok 12/2015
- 1 iglu 1,2 x 40mm, ja sam ju koristila za miješanje Gonala
- 11 igala 0,33 x 12mm
- 9 igala za pen 0,33 x 12mm, ja sam ih koristila za Gonal pen
Posljednje uređivanje od dino84 : 18.03.2014. at 09:25
Ako nekome trebaju utrogestani neka mi se javi na pp
Imam 4 kutije, rok 5/2016
Duphastone 8/2017 cijela kutija
5/2017 cijeli red i 2 tabl.
Torecan cepici protiv mucnine u trudnoci 11/2018 dvije kutije s tim da u jednoj fali 1 cepic
Poklanjam 5 decapeptyla.... Rok 8/2015. I 2 menopura... Rok 7/2015... Varaždin i okolica
Bernica, imaš poruku.
Moze li meni ako nisu otisli?