Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Krvarenje ili menga?

sierra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno Krvarenje ili menga?

mjesec i pol nakon poroda krvarila sam tri dana i mislila to je to. Bilo je slabo,ne kao inače. Nakon tjedan dana sam opet krvarila dva dana,tolko da je i dnevni uložak dosta,i onda nakon tjedan dana opet dva dana. Bila sam na pregledu mj dana nakon poroda i rekao je dr da je sve u redu. Neznam jel trebam otići ponovno? Jel se čistim još ili je to menga? Isključivo dojim al sam i nakon prvog poroda brzo dobila mengu a isto sam samo dojila.

alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

I mene zanima slicno... Krvarila sam nekih 15 dana nakon poroda, a onda jos 20-tak dana nekog zuckastog iscjetka. Nakon 6 sedmica opet malo krvi, i tako evo vec 3 dana. Dnevni ulozak i vise nego dovoljan... Nekao mi premalo krvi za menstruaciju, a dugo mi od poroda da bi jos bile lohije. Iskljucivo dojim...

tini avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moguće je da su lohije još uvijek ja sam imala friški krvavi iscjedak, nekad više nekad manje, punih 2 i pol mjeseca. Bila sam kod ginekologa 18.6 još uvijek sa sukrvavim iscjetkom i rekla mi je da je to ok, napravila mi pregled i rekla da će M stići za 15-ak dana i tako je i bilo...stigla M uz obilno krvarenje, mislila sam da ću iskrvarit

zadarmamica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja sam tocno 2 mjeseca nakon poroda dobila "prvu menstruaciju".ne dojim.nakon mjesec dana nestalo mlika.bolilo je dva dana(simptomi za menzis-križa bolila,jajnici) i dobila.to je lagano krvarenje trajalo 4dana,i dnevni uložak je bio više nego dovoljan.sada od 14.do 17.dana (ovulacija) me baš boli.pojačana sluz.normalna baš kao u ovulaciji.
    ja sam mislila da kad rodim da više necu imati bolne ovulacije i bolne menge.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •