Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: spojeni prstici

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno spojeni prstici

Marko ima spojene prstice na nogama, "kaziprst" i srednji prst. Nisu spjeni skroz , samo do pola. isli smo kod hirurga i on je rekao da se javimo kad napuni godinu dana. Ali skoro sam procitala u nekim novinama da je najbolje to rijesiti dok je beba jos mala. Meni licno to ne smeta i najradije ne bih nista radila po tom pitanju. Ali bojim se da ce mu to jednog dana biti kompleks. Molim vas da mi kazete sta vi mislite o tome ili , jos bolje , ako neko ima iskustva sa tim.
    Jos da dodam da je Marko rodjen sa "sestim prsticem" na ruci koji je uspijesno rijesen podvezivanjem konca. Ne znam da li to ima veze sa prsticima na nogama.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nina S., ako sumnjaš u mišljenje kirurga temeljem neke informacije, najbolje je da potražiš novo mišljenje.

Nisam doktor niti imam ikakve veze sa medicinskom svrhom. Ali nekako laički, ja bih sve to riješila dok je beba mala i ne hoda. jer je pitanje kako postoperativni oporavak može utjecati recimo na njeno (pro)hodavanje?

Ne znam. Ali u svakom slučaju tražila bih drugo mišljenje.

I na kraju, ja bih na tvojem mjestu isti problem rješavala sad dok je miš mali, ne zbog toga što to meni smeta (ne smeta mi!), već iz istog razloga kao i ti....da nema neke glupe komplekse dok je stariji...

Ljubi anđela..

Poslid avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja zam vuru koja ima tako spojene prste i njoj to ne smeta. Nisma ni ja to nikad primjetila dok mi sama nije na to ukazala. A ona nosi japanke bez problema ljeti i to s stvarno uopće ne kuži, ako baš ne buljiš u njene prste.

VedranaV avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da li se rizici anestezije mijenjaju sa starošću djeteta i kako?

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Svekar ima spojeme prste na nogama. Kako da kazem. Samo je spojeno kozom (tankom) kao pacije noge. Njega ne smeta. Maleni od zaove je naslijedio isto to. 5 mu je godina, mislim da nisu nista dirali tj. nikakvog operativnog zahvata.

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Moja cimerica dok sam bila na faksu u Americi (koja je preeeezgodna, pravi komad) ima spojena ta dva prsta na obje noge. Meni je bilo super kako njoj to nije ni najmanje smetalo, naprotiv, ona se time i ponosila jer ju je cinilo drugacijom "posebnom" pa je s ponosom nosila natikace i japanke...Iako vecina ljudi to uopce nije ni primjecivala, kao ni ja, ona je znala sama ukazati na to.
    A od tatinog prijatelja sin je imao spojena dva prsta na lijevoj ruci i oni su to njemu razdvojili prije nego je krenuo u skolu, i opet je bilo sve super. Decko nije imao nikakvih problema, navodno je to samo maleni cap i sve super...
    Tako da se u svakom slucaju nemas sto zabrinjavati...mozes to uciniti sada ako ti smeta, a mozes ostaviti na odluku svome djetetu kada poraste

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Cure hvala na savjetima i "iskustvima". Mislim da cu ipak sacekati godinu dana da vidimo sta ce nam dr. reci. Pa cemo onda odluciti. Vec se poceo sam dizati na noge i jako je sretan zbog toga, pa mi je ne zamislivo da ga sad mucim nekakvom operacijom.
    jos jednom hvala

haribo avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Moj brat ima ta dva spojena na lijevoj nozi, ne smeta mu, niti mu je to ikad predstavljalo problem, nitko ga zbog toga nikada nije zezao. Dok je bio manji svima nam je to bilo slatko a sad on sam pravi salu od toga (ima 22 god).

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

I Karlo ima spojene mali prst i onaj do njega na jednoj nozi. Ja mislim da mu to neće smetati, čak mislim da ga baš to čini posebnim. Ne mislim ga podvrgavati nikakvim anestezijama zbog toga.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •