Pokazuje rezultate 1 do 50 od 79

Tema: Čudan otok nogu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    alef avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Drago mi je da je sretno zavrsilo... Meni su noge posljednjih 4-5 dana uzasno otecene, bas kako kazes deformisane kao da sam glezanj slomila Tesko mi je i prste saviti, bas izgledam kao Jeti... Gornji dio stopala je napuhan kao balon, doslovice i iz njega strse prsti... Jutros sam bila kod dr, kaze sto i sama znam i primjenjujem: manje soli, secera i tecnosti... A bas su uzasni otoci...

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj alef prvotno napisa Vidi poruku
    Drago mi je da je sretno zavrsilo... Meni su noge posljednjih 4-5 dana uzasno otecene, bas kako kazes deformisane kao da sam glezanj slomila Tesko mi je i prste saviti, bas izgledam kao Jeti... Gornji dio stopala je napuhan kao balon, doslovice i iz njega strse prsti... Jutros sam bila kod dr, kaze sto i sama znam i primjenjujem: manje soli, secera i tecnosti... A bas su uzasni otoci...
    Ma ja sam se splasila najvise zato jer nije otok nije bio na cijelom stopalo, gornji dio je izgledao normalno, samo glezanj a posebno s unutarnje strane, bila je ogromna kvrga, otprilike 4 cm ispupcenje, ma kazem, kao da sam slomila nogu pa je kost izvirila van. Uzas!
    Obicne otoke sam imala u trudnoci sa Svenom, znam kako to izgleda, a i kod obicne otekline kad ti prstom to taknes onako ostaje rupa u svoj toj vodi a ovo je bilo tvrdo.
    Uff...ne ponovilo se...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •