Citiraj suzeee prvotno napisa Vidi poruku
kod mene ista priča kao kod koksy ali nisam išla doktoru isto sam brijala da je tromboza...ali sam čekala da noć prođe a spavala sam s nogama na povišenom...ujutro je bilo bolje....ali nisu mi noge splasnule......bar ne skroz....otiču stalno....čim malo hodam....ali isto tako ekstremno kvrgavo da nemogu prste saviti i jastučići oni s donje strane stopala oteknu i osjećam zatezanje kad hodam.....sva obuća mi mala i japanke čak.....
E onda ti nije ko kod mene jer meni je izbila samo jedna ogromna kvrga na gleznju, ostatak stopala uopce nije bio otecen. I do jutra je splasnulo s tim da mi je neki dan opet pocelo oticat isto mjesto kad sam dugo hodala. I to je opet splasnulo

Jedino sto mi je ostalo crvenilo zbog kojeg su najvise i sumnjali na trombozu, popila sam kuru Silapena, mazala nogu s kremom kojoj se sad ne mogu sjetit imena i nista, crveno kako je i bilo...

A imam jos uvijek "dupli glezanj" kako ga ja zovem, to je jedna tvrda kvrga, na opip stvarno izgleda kao da imam 2 kosti gleznja, kaze doktorica da je vjerovatno limfni cvor...

suzeee ja mislim da tebi samo oticu noge, drzi ih na povisenom koliko god mozes, masiraj i stavljaj obloge od prokuhane i ohladene vode. To da mora biti prokuhana mi je doktorica preko nekoliko puta napomenula, nemam pojma zasto.