-
gnojni prištići na guzi
kao što naslov kaže mojoj curici od godinu dana pojavili su se gnojni prištići između guzova. najprije se pojavio jedan dva i ja sam mislila da baka nije dobro očistila guzu, ali nakon par dana oni se samo šire i šire. najprije sam ih mazala, a ona sam pomislila da tako samo još više začepljujemo pore pa sad više ne mažem ali se ne povlači. guzu peremo/brišemo čistom vodom.
jel netko imao sličnih iskustava? jel riječ o običnom pelenskom osipu? i što da radim?
-
Pokušaj sutra više puta da potalkaš bebi puderom, pa ako ne bude išlo najbolje da pozoveš pedijatra, da se ne bi proširilo na cijelo tijelo. Mada bi se već proširilo da je trebalo. Bebi puder je super stvarčica.
-
a da nisu u pitanju varičele?
-
filip je imao nekakovu bakterijsku infekciju, kad je bio puno stariji od tvoje curice (oko 5 god.). dobio je kremicu antibiotsku i prošlo je za tjedan dana. samo su njemu prištići bili grupirani više sastrane.
-
I moji su imali ( isto kao već malo stariji , oko 4-5 godina ) i prošlo s antibiotskom masti.
-
Posljednje uređivanje od jelena.O : 15.05.2011. at 07:24
-
pudrali smo danas i bolje je. vidjet ćemo sutra.
-
Kako ide? Je l' išta pomoglo?
-
Imao to i moj Niko, dva put. Prvi put doktor je rekao da je reakcija na hranu, jetra se cisti kroz te cirice. Proslo samo od sebe, samo sam cistila i dezinficirala. Drugi put je uz te cireve imao i ranice na kozi oko anusa koje nikako nisu zacjeljivale. Radili smo bris i bio je pozitivan na bakteriju, streptokok B cini mi se.Proslo sa antibakterijskom kremom.
-
ufff. 2 dana smo pudrali i bilo je bolje. pa sam jedan dan pustila i nije se još povuklo. danas sam opet malo napudrala ali morat ćemo čini se doktoru.
ali nije se proširilo.
Posljednje uređivanje od ddee : 17.05.2011. at 12:39
-
gnojni cirici
Jeste probali mazati plimicol kremom, ona je super za takve gnojne pristice?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma