-
Kašalj, crvena pišica i duda
Mrvica vuče nekakav kašalj već oko mjesec dana. Ne kašlje jako, ali nos joj je srednje začepljen iako stalno špricamo aquamarisom. Nije bolesna ali nije ni zdrava. I danas je sveki sa MM odvela doktorici i dobila je sinersul. Veli ako je treći krajnik da ćemo morat specijalisti. Može li mi netko napisat šta je to treći krajnik?
Jučer joj je bila malo crvena pišica sa nekakvim točkicama. Na svoju ruku sam joj namazala Plymicolom, i danas mi sveki kaže da joj je manje crveno i ona joj je namazala ujutro. A pedica kaže mazati pavlovićkom i posipati PUDEROM. (Sveki nije rekla za plymicol). Moja pedica je malo stara škola (znam to iz prijašnjih posjeta, a moja sveki sva sretna jer se u njeno vrijeme djeci stavljao puder na guzu), uglavnom, ne znam da li da joj stavljam puder. 8meni se to čini ko da sprečava kožu da diše).
I nakraju, DUDA naša svagdašnja. Po danu malo duda, po noći je must.
A i u vrtiću. Oko usta joj je crveno, mazali pavlovićkom, i ništa. Pedica veli, od dude je. I još je iskrivila i zube (ne puno, ali ipak). Znači, duda mora van. Ali KAKO? Da je kod kuće ( a od pon ide u jaslice opet) nekako bih pregrmila, ali u jaslicama je ne vidim, i neću je moći utješiti.
Eto da smo bar prije otišli doktoru , i pregrmili bar to s dudom doma.
Kako li će izgledat to odvikavanje?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma