Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Par ideja, molim :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Upitnik a kak on po danu spava i kad?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    Upitnik a kak on po danu spava i kad?
    On ti se budi svako jutro u 7h. Nakon toga spava od 10h do 11h (spava, zapravo, između 40min i sat i pol), drugo spavanje mu je u 14h (to traje obično 40 min).

Nakon večere u 18.30 je igranje (natjeravanje lopte po vrtu, uglavnom), kupanje, maženje...i onda ga dojim da zaspe. Obično zaspe oko 20h, no zna se boriti nemilice pa zaspe oko 21h.

Zašto pitaš?

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj upitnik? prvotno napisa Vidi poruku
    On ti se budi svako jutro u 7h. Nakon toga spava od 10h do 11h (spava, zapravo, između 40min i sat i pol), drugo spavanje mu je u 14h (to traje obično 40 min).
    Nakon večere u 18.30 je igranje (natjeravanje lopte po vrtu, uglavnom), kupanje, maženje...i onda ga dojim da zaspe. Obično zaspe oko 20h, no zna se boriti nemilice pa zaspe oko 21h.Zašto pitaš?
    a ne treba cicu za to spavanje? i već ganja loptu, pa ima 11 mjeseci ( ili je to puženje za loptom). moj jučer klope 0 bodova, samo bi cical, i opet smo u začaranom krugu! on isto spava ujutro od 10 ( od 40min do 1.5 sat) i oko 15 sati ( od 40 do 2 sata, više oko sat ), navečer ide spat oko 8 , a već se budi najkasnije oko 1 sat, pa onda svako malo.

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    a ne treba cicu za to spavanje? i već ganja loptu, pa ima 11 mjeseci ( ili je to puženje za loptom). moj jučer klope 0 bodova, samo bi cical, i opet smo u začaranom krugu! on isto spava ujutro od 10 ( od 40min do 1.5 sat) i oko 15 sati ( od 40 do 2 sata, više oko sat ), navečer ide spat oko 8 , a već se budi najkasnije oko 1 sat, pa onda svako malo.
    To ti je kombinacija puzanja, padanja i glavinjanja za loptom Voli i da ga tata drži dok on šutira (promašuje) loptu! To ga fino izmori prije spavanja!

Naravno da mu treba cica Uvijek ga dojim prije spavanja, ponekad zaspe na cici, a ponekad se otkači, pa pijano baulja po krevetu, dok mi se ne sruši na rame i tu zaspe.

Preko dana ga uspavljujemo u kolicima, mene TO brine - tko će mi ga u jaslicama uspavljivati

Uz sve naše napore zadnjih 11 mjeseci, nikako ga nismo uspjeli naučiti da sam zaspe preko dana....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •