Pokazuje rezultate 1 do 36 od 36

Tema: Par ideja, molim :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    kljucic avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Citiraj upitnik? prvotno napisa Vidi poruku
    a jučer čitam na Coolinarici ''hvalospjev'' čokolinu kojeg je napisao nutricionist (I. Kulier) Malo sam zbunjena, ali, svejedno, vjerujem da taj čokolino ipak ima previše šećera za svakodnevnu konzumaciju.
    Coolinarica je Podravkin portal, a čokolino proizvodi - Podravka Savjete sa Coolinarike treba uzimati sa rezervom jer oni u receptima/savjetima/rubrikama/tekstovima guraju svoje proizvode. Tako je i taj nutricionist plaćen od Podravke. Pa neće valjda pljuvat po čokolinu, ne?

Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Citiraj kljucic prvotno napisa Vidi poruku
    Coolinarica je Podravkin portal, a čokolino proizvodi - Podravka Savjete sa Coolinarike treba uzimati sa rezervom jer oni u receptima/savjetima/rubrikama/tekstovima guraju svoje proizvode. Tako je i taj nutricionist plaćen od Podravke. Pa neće valjda pljuvat po čokolinu, ne?
    E, hvala na razjašnjenju! Naime, nisam znala da je to Podravkin portal (sillyMe) Sad me muž pošpotao kako to nisam znala, jednostavno nisam obraćala pažnju
    A kad bolje razmislim....bilo je tamo dosta neobičnih stvari napisano koje su me natjerale da podignem obrvu....vi'š, vi'š...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •