Pokazuje rezultate 1 do 50 od 69

Tema: Endometrioza

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    spodoba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    ..

Na koji način se to može spriječiti ako se uopće može?
    vise puta mi je radjen UZ za vrijeme menstruacije i vidjelo se retrogardno krvarenje u douglas supljini. barem doc kaze se radi o retrogardnom krvarenju.
    otkad to znam, gledam da se za vrijeme menstruacije vise krecem, da ne sjedim tipa uredski par sati..ne mora imati veze s tim, ali nekako brijem da je i menstruacija drugacija, cak i malo obilnija.

u nekoliko navrata sam radila krvnu sliku i leukociti su bili poviseni (tipa 11.5 a dozvoljeno je do deset), tj. zadnja dva puta pred punkciju. zbog toga sam 2-3 tjedna kasnije radila diferencijalnu krvnu sliku i leukociti su bili u redu, negdje oko sedam, ali sam vidjela da su T-limfociti u normali, ali na donjoj granici. kako sam prosle godine cekirala imunologiju, znam da su i prije godinu ti T limfociti bili u tom rangu, dakle u normali ali nizi. tada mi je doc preporucio cink, selen i vitamin C da bi poboljsala razinu T-limfocita. no kako stvari stoje, ukopali su se na mjestu. sljedeci mjesec mislim sanirati jednu krunu koju nosim vec vise od 15 godina (nemojte se smijati!) jer zelim isljuciti da u mom tijelu osim endometrioze postoji jos neko zariste koje mi ev. utjece na imunitet. a postoje teze da imunitet ima veliku ulogu kod endometrioze. jer pojava te tekucine u douglas supljini nije nista neobicno i kod drugih zena. ali to organizam drugacije preradi nego sto je slucaj kod nas s endicom.

NK i ostale stvari su bile ok.
    Posljednje uređivanje od spodoba : 18.08.2011. at 12:39

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •