Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Ttreba li se stvarno izdajat nakon podoja,ako ne pocica sve?

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno Ttreba li se stvarno izdajat nakon podoja,ako ne pocica sve?

čitam sada upute o dojenju tako slučajno na drugom forumu i piše da se treba izdojiti do kraja ako beba ne posiše sve.Dojim 4 i pol mj i to nisam nikad radila.Pa se pitam zašto,sada sam uspavala D i nije sve popapao inače obadvije isprazni prije spavanja ali danas mi nešto štrajka sa papanjem.Dajem mu jednu dojku unutar dva sata ako pocica malo,ali sada su mi podoji svakih tri pa i četiri sata pa mu dajem svaki put drugu.Sada si nešto razmišljam cicke su mi malo još napete(inače su prazne) dali da sad to izdojim?(ako se malac ne probudi prije jer nije dosta papao)Ali zanima me što sa tim izdajanjem poslije podoja inače?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Nepotrebno....zato u to čari cicanja, uzme si koliko i kada hoće, nema tu pravila. Nikad nisam izdajala...

Ako te nešto muči, daj mu onu s kojom završiš za sljedeći podoj pa u toku podoja promjeniš i daš ovu drugu.
    Već ti je beba velika, uskoro će on sam tražiti malo jednu pa malo drugu i tako sto puta u podoju ko tenis dok gledaš : sim-tam

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja sam to isto čula prije nego što sam rodila, ali mi je med. sestra u bolnici poslije poroda rekla da je to nepotrebno, pa nisam nikad. U biti tako samo zavaravaš mozak i uvijek se stvara taj višak kojeg onda izdajaš. Remeti ponudu i potražnju.

Linda avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Cure su ti već dobro odgovorile.
    Nepotrebno je i štetno, jer remeti ponudu i potražnju. Uostalom, dojka se nikad niti ne može isprazniti "do kraja".
    Opusti se i uživaj!

BOZZ avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Hvala curke, ma malo sam bila zbunjena iako dojimo uspješno 4 i pol mj sa samo jednom upalom uvijek si postavljam pitanja dali radim se dobro,ali kad vidim da je malac zdrav,napreduje i veseli onda znam da je ok.Malo me ta informacija zaškakljala jer vidim na drugom forumu pitaju jedna drugu" koliko si ti izdojila,a koliko ti ,ja sam oborila danas rekord..."

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •