Pokazuje rezultate 1 do 3 od 3

Tema: Djećiji rođendani

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno Djećiji rođendani

Sto radite od hrane i kolaca za djecije rodendane?!

Kod nas su uglavnom topli sendvici ili kiflice sa sirom i sunkom. Od kolaca cupavci ili muffini.
    Ali dosadno mi je vrtiti stalno jedno te isto. A ne znam sta drugo napraviti, a da klinci budu zadovoljni i da mogu jesti prstima. Znala sam napraviti i male kanape sendvice sa raznim narescima.

Htjela bi nesto novo, ali nemam ideje.
    E da, to su malo veci klinci, od 9 nadalje.

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Imam ti ja jedan zanimljiv receptić! Sa onim mini hrenovkama. Malo je posla, ali je fino, klinci su ludi za tim. Treba ti tanko rezana panceta, mini hrenovke, topljeni sir i tost.
    Tosteve narežeš na 4 kocke, sir isto na 4 kocke, tako da taman jedna mini hrenovka stane na to. Hrenovke naravno skuhaš, omtoaš ih pancetom, nabiješ na čačkalicu i upikneš u taj tost sa sirom. Stavim ih u pečnicu da se malo zapeku, sir da se malo rastopi i to je to! Sve nestane u roku keks!
    Posljednje uređivanje od ana.m : 17.05.2011. at 12:34

superx avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ja radim nešto kaj svi jedu veliki i mali.
    Isto razno razni kanapei, i punjeni francuz, mini burekiće sa foruma, tortu neku skroz kremastu.
    Našla sam recept za domače žele bonbone, neka fora kupiš preljev za torte pa mu dodaješ arome i malo boje pa naljevaš jednu boju na drugu, kada se stvrdne izgleda kao duga, mislim zdravo je za pop.....,ali klinci obožavaju

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •