prije koji dan sam otvorila temu kako me pedica oprala da mi djete ima premalo kila i preporucila nam neki "cudotvorni" napitak za debljanje a sada mi kaze kako mi djete (13mj) treba hodati i da trebam forsirati hodanje...

sada koje tu lud?
vec godinama citam ovdje na rodi kako se djete netreba forsirati najbolje ga pustiti neka radi ono sto moze...
hodalica-ne,razni dodaci za pomoc u hodanju-ne,navlacenje za rukice-ne...
e sada meni se moja E dize sama stoji no ne usudi se jos napraviti koji korak sama,kada ju drzim za rukice (sto sam morala kod pedice pokazati) jos je nespretna i sva se petlja u hodanju posto jos nije sigurna,a kada krene vise od uzbudenja potrci nabriznu na prsticima,jer osjeca sigurnost kada ju ja drzim za ruke...
pedica mi rekla kako ju moram poceti forsirati sa hodanjem i narucila nas ponocno za 2tjedna a ako do tada nebude hodala kako treba da nas salje fizijatru...
cijeli viken hoduckamo po malo,prvo sam ju drzala za obje rukice no imala sam osjecaj da ce rukice istegnuti koliko ju vucem...sada se nekako stabilizirala pa ju drzim za jednu rukicu i to nisko da joj je rukica dolje ,nekako je postala sigurnija i lijepo hoda...cak i koji korak sama bez icije pomoci...

sada se ja pitam tko je to lud?
dali sam ju trebala prije poceti forsirati (sada bi vec mozda hodala) ili sam ju trebala i dalje pustiti neka ide svojim tokom?