Pokazuje rezultate 1 do 29 od 29

Tema: moj problem s teškom bebom

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj ina33 prvotno napisa Vidi poruku
    To jest - što su ti rekli kako da se on uči sjediti. U tom kako je the ključ.
    Na više načina:
    -posjednem ga, pa ga učim obrane, bočne i stražnje
    - posjednem ga, dam mu igračku naprijed da se igra i uči ravnoteži (taj me položaj buni)
    - podižem ga iz ležečeg u sjedeći položaj (učim ga posjedati, to mi je ok, pokazujem mu kako da se posjedne)

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Na više načina:
    -posjednem ga, pa ga učim obrane, bočne i stražnje
    - posjednem ga, dam mu igračku naprijed da se igra i uči ravnoteži (taj me položaj buni)
    - podižem ga iz ležečeg u sjedeći položaj (učim ga posjedati, to mi je ok, pokazujem mu kako da se posjedne)
    Pa to ti je OK, ono što se ne smije tj. nije preporučljivo je pasivno posjedanje - dignut dijete i potakljat ga jastucima i očekivat da on tako "uči" sjedit. Sve je to isto kao i pred 3 godine kad je meni bilo aktualno, to je to neshvaćanje što znači "ne smije sjedit" - i nije zbog kičmice, nego zbog motorike.

Pasivno posjedanje je no-no jer izostaju obrane i dijete ne uči tu neku spretnost koju svi imamo - tipa stavljanje djeteta potakljanog jastucima na kauč da se "uči" ili ono stavljanje u one neke stolce s nogicama koji ga ful fiksiraju - ima u baby centru. Barem kako sam ja to shvatila.

Tj. ovo od mikke je točno, ali ne tako doslovno - neće se ništa strašno dogodit ako se dijete posjedne kratkoročno, ali na posjedanje se misli na pasivno posjedanje, a ne na ovaj točno kontrolirani način na koji su tebi rekli.
    Posljednje uređivanje od ina33 : 21.07.2011. at 11:22

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •