Dakle, desilo se, nakon silnih čvoruga i čvorugica, naletio je na ćošak od prozorske daske, dok je bježao od presvlačenja
Iznad obrve je rasječeno, i mrvicu udubljeno, a iznad toga je poveća čvoruga. Smirio se relativno brzo, nakon neke 2 minute plača koji mi je više izgledao kao plač od straha nego od boli. Očistila sam mu octaniseptom i stavila bivacina, prekrila sterilnom gazom, međutim uspjela sam ju zadržati na glavi nekih 15-ak minuta dok ju napokon nije strgnuo, Krv još pomalo curi, ali on ne reagira bolno kad mu diram to, čak i on dira po tome i kad mu mičem ruku smije se. Sad sisa i evo upravo zaspiva, pa ću mu opet kad zaspe staviti malo bivacina. Napravila sam test praćenja prsta i prati bez problema. Pošto još uvijek ima mrvicu otvorenu fontanelu, pratim to, zasad nema promjena, nikakvog otoka ni sl. Što sad? Jesmo trebali na hitnu? Kako ću izgurati noć?
Toliko sam se prepala kad sam vidjela to i toliko sam bila ljuta jer sam 3 miliona puta ponovila da ne može trčat po krevetu da će se udariti
Kroz glavu su mi prošli svi mogući scenariji o cm lijevo desno i što bi bilo u tom slučaju....
Grozno se osjećam i toliko me strah posljedica![]()