Pokazuje rezultate 1 do 50 od 85

Tema: razlika između induciranog poroda i elektivnog carskog reza

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ne trpam ih sve u isti kos, vidis da ih pravdam. meni je potpuno jasno da oni ne mogu raditi u takvim uvjetima onako kako bi nama pasalo. ali iskreno sumnjam da imaju znanja o fizioloskom porodu. ne uce oni o tome na faksu. znanje o fizioloskom porodu se stekne samo iskustvom u takvim porodima, njih u bolnici skoro i da nema, a nasi doktori ne idu po kucnim. ista stvar s babicama, zasad.

Ginger avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

mikka slažem se u potpunosti s tvoja zadnja dva posta

dovoljno je da ti prigovore da zelis dovesti svoju bebu u opasnost ili tako neki suptilni psihicki pritisak
    ovako je otprilike bilo kod mene
    a rodilja u trudovima i nije neki suvisli sugovornik... nije mi isto bilo govoriti prije poroda kako neću ovo ili ono, i kad je porod započe

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I još pitanje: znate li što je to drip (po sastavu) , kako i zašto djeluje? Jer treba dobro znati da bi se bilo protiv ili za.
    Da se razumijemo, ja nisam ni apsolutno za, ali ni protiv, uvijek treba čuti argumente. Ponavljam, probala sam oboje ( svako x2) i nisam vidjela razliku. Valjda ima još netko tko misli kao ja. Ako ne, niš.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I još pitanje: znate li što je to drip (po sastavu) , kako i zašto djeluje? Jer treba dobro znati da bi se bilo protiv ili za.
    Da se razumijemo, ja nisam ni apsolutno za, ali ni protiv, uvijek treba čuti argumente. Ponavljam, probala sam oboje ( svako x2) i nisam vidjela razliku. Valjda ima još netko tko misli kao ja. Ako ne, niš.
    Beti što je drip po sastavu, kako i zašto djeluje? Da li je štetan za dijete ili ne? U kojim slučajevima je opravdan? Pouči me molim te.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •