Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: Dječji stol za uljepšavanje- gdje kupiti?

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Dječji stol za uljepšavanje- gdje kupiti?

dijete želi ovo:
    http://www.amazon.com/KidKraft-Mediu...5670697&sr=8-2

ima li kod nas negdje?

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Znalo je biti u Neckermannovom katalogu, ali nisam obraćala pažnju...

Na brzinu našla ovdje: http://www.istra-webshop.com/proizvo...oleil-3440029/

Po mom mišljenju to je prepretjerana lova za igračku koja ne traje dugo.

Ideja koja bi sigurno prošla kod mene doma i bila dobro prihvaćena (jer radili smo sami kojekakve kuće, kuhinje i ine nastambe od kartona i raznih improviziranih materijala, ali ja imam dečke pa kozmetički stol nikad nisu tražili):

Uzmeš običnu stolicu s naslonom (kuhinjsku) i za naslon sašiješ navlaku s džepom ili utorom za ogledalo ili nekako drugačije pripašeš obično ogledalo koje možeš kupiti na placu za sitne pare (recimo 10-20 kn). Na sjedalicu staviš neki zgodni stolnjak i stolić je gotov. Umjesto ladice, kutija (od cipela ako treba biti duboka ili neka prazna bombonijera ako treba biti plitka) i eto ti kozmetičkog stolića koji po potrebi razmontiraš i spremiš sav krš u tu istu kutiju za cipele, tako da ne smeta po kući.

Još ti fali neki mali stolček, ali to sigurno imaš doma (mi imali 4 plastična stolčeka i 1 drveni šamrlek - sve se to koristilo u improviziranim igračkama).

Samo da napomenem - budući da je proces izrade takve igračke jako jaaaako zabavan, to obično bolje prolazi nego bilo što kupljeno.
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.05.2011. at 07:28

Osoblje foruma čokolada avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2004

Početno

U toj sam fazi isto bila odustala od tih plastikanera i u DMu/Muelleru kupila hrpu putnih minipakiranja kremica, tubica, sampona, kao i Alverde sjenila i bijelih maskara (ispraznila i isprala) te sve potrpala u veliki neceser. Dugo se time igrala i lickala.

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Mi smo isto sami izradili kuhinjicu, od šperploče, u Furniru rezali, još uvijek je u funkciji, čak i više nego prije jer su sad dvije pa se kuha
    Moja velika cura je baš tražila da kozmetički stolić bude drveni a ne plastični i da bude tako "baroknog" izgleda.
    Ili ću se opet sama upustiti u projekt ili ću naći

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

i dalje tražim info. Znate li tko izrađuje dječji namještaj?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •