-
Dječji stol za uljepšavanje- gdje kupiti?
-
Znalo je biti u Neckermannovom katalogu, ali nisam obraćala pažnju...
Na brzinu našla ovdje: http://www.istra-webshop.com/proizvo...oleil-3440029/
Po mom mišljenju to je prepretjerana lova za igračku koja ne traje dugo.
Ideja koja bi sigurno prošla kod mene doma i bila dobro prihvaćena (jer radili smo sami kojekakve kuće, kuhinje i ine nastambe od kartona i raznih improviziranih materijala, ali ja imam dečke pa kozmetički stol nikad nisu tražili):
Uzmeš običnu stolicu s naslonom (kuhinjsku) i za naslon sašiješ navlaku s džepom ili utorom za ogledalo ili nekako drugačije pripašeš obično ogledalo koje možeš kupiti na placu za sitne pare (recimo 10-20 kn). Na sjedalicu staviš neki zgodni stolnjak i stolić je gotov. Umjesto ladice, kutija (od cipela ako treba biti duboka ili neka prazna bombonijera ako treba biti plitka) i eto ti kozmetičkog stolića koji po potrebi razmontiraš i spremiš sav krš u tu istu kutiju za cipele, tako da ne smeta po kući.
Još ti fali neki mali stolček, ali to sigurno imaš doma (mi imali 4 plastična stolčeka i 1 drveni šamrlek - sve se to koristilo u improviziranim igračkama).
Samo da napomenem - budući da je proces izrade takve igračke jako jaaaako zabavan, to obično bolje prolazi nego bilo što kupljeno.
Posljednje uređivanje od Peterlin : 18.05.2011. at 07:28
-
Osoblje foruma
U toj sam fazi isto bila odustala od tih plastikanera i u DMu/Muelleru kupila hrpu putnih minipakiranja kremica, tubica, sampona, kao i Alverde sjenila i bijelih maskara (ispraznila i isprala) te sve potrpala u veliki neceser. Dugo se time igrala i lickala.
-
-
i dalje tražim info. Znate li tko izrađuje dječji namještaj?
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma