Zanima me koliko vremena prođe od primitka obavjesti o ovrsi do prvedbe iste? Radi se ne plaćenom telefonskom računu. Kako to uopće funkcionira, oni sjedaju na plaću ili to ide preko Fine? U kolikoj mjeri slobodno sjednu na primanja?
Zanima me koliko vremena prođe od primitka obavjesti o ovrsi do prvedbe iste? Radi se ne plaćenom telefonskom računu. Kako to uopće funkcionira, oni sjedaju na plaću ili to ide preko Fine? U kolikoj mjeri slobodno sjednu na primanja?
Posljednje uređivanje od buci-buci : 18.05.2011. at 12:02
kolko ja znam (nije iz vlastitog iskustva ali su mi frendovi pricali) sjednu ti na placu bez problema... mislim da ti uzmu 2/3 place dok se ne namire (ne znam koliki je sad taj racun...)
a ne znam koliko prodje vremena ali sad kako ide preko Fine sumnjam da je nesto predugo...
ako hoces mogu veceras pitat detalje pa ti javim
Moja frendica radi u Fini i kaže da to sad ide relativo brzo ,kad stigne u Finu kod njih je sve gotovo za nekoliko dana i od prve slijedeće plaće skidaju.
potpuno ti blokiraju račun na neko vrijeme (barem 2 tjedna) bez obzira na iznos. ako ti prijeti ovrha, prvo nazovi odcjetnički ured koji ti je radio rješenje pa pokušaj dogovortiti plaćanje bez blokade ili odi u finu i otvori račun na koji će ti rasporediti dio love koji ti ostane, da bi mogla raspolagati barem nekim sredstvima do prave naplate.
nisam zaboravila samo nisam uspjela ulovit frenda da mi pojasni... javim ti cim uspijem
dakle njegov slucaj ti ne moze previse pomoc... on je imao dug prema mobilnom operateru jos iz 2006.g. tako da se to vuklo godinama, da bi na kraju zavrsilo kod odvjetnika i bilo tamo do pocetka ove godine kad se otvorila mogucnost za sjedanje na placu preko fine...
ali cim je on dobio prve prihode na racun - sjeli su mu tako da su stvarno brzi i djelotvorni...
eto, to je sve sto sam uspjela, nije puno od pomoci...