Stranica 10 od 16 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 451 do 500 od 767

Tema: izvrstan interview

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    a ne smeta te što te država tjera da vžeš pojas kad voziš i ne dozvoljava ti da prićaš mobitelom dok voziš?

eto..... kažeš da te nitko nije natjerao da cijepiš djecu. Kaj onda prigovaraš?
    država slabo sankcionira i jedno i drugo (to pogotovo, stalno svi pričaju na vražje mobitele dok voze), a i treće

a tako bi se lijepo mogao napuniti proračun

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

oni pedijatri koji su protiv cijepljenja, a takvih je stvarno jako malo, bi možda manje cijepili nego sada. ali, nije li logično da čak i da cijepljenje nije obavezno za djecu, mora biti obavezno za doktore (da se trude postići što bolje obuhvate cijepljenjem).
    Jer oni su doktori koji su završili fakultet na kojem se uči (očito nedovoljno) ono što se smatra najboljom medicinom u ovom trenutku.
    I imaju licencu za rad prema pravilima struke.
    I sve dok struka (možeš ju ti zvati službena medicina, alopatska medicina ili kako god hoćeš) smatra da korist od cijepljenja nadmašuje štetu, oni su to dužni provoditi. Jednako kao što su dužni za streptokoknu upalu grla propisati penicilin ili za povišeni krvni tlak antihipertenzive.

Oni koji to ne učine su napravili stručnu pogrešku.

ako žele liječitistreptokoknu upalu grla maslačkom, a povišeni krvni tlak zurenjem u sunce i ne žele cijepiti jer misle da je bolje da djeca obljevaju, moraju se odreči licence. pa neka rade što hoće.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Anyway, sad budi toliko fer i korektan i objasni auditoriju u kojim sve slučajevima roditelj ima pravo odbiti cijepljenje svog djeteta. Sve reperkusije koje drugi načini nose sa sobom su pak tema za sebe, kao i sve komplikacije koje idu uz to.
    Koliko znam, prema postojećim zakonima, ni u kojem slučaju roditelj ne može odbiti cijepljenje.

Već sam ti ranije napisao da se i hare krišne po zakonu moraju cijepiti.

Cijepljenje se odgađa ili se uopće ne cijepi samo u slučaju medicinskih kontraindikacija.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

streptokokna upala grla može proći i bez terapije
    povišeni tlak se nekad može regulirati promjenom načina života, mršavljenjem, promjenom prehrane

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma sve to može (ali ćeš imati veliko osipanje pacijenata zbog "prirodnog" odljeva).

ali se harekrišne, budisti, muslimani, židovi, krščani, hrvati i stranci prema zakonu moraju cijepiti obaveznim cijepljenjima.

zakon je sada takav i nikakvo filozofiranje o drugim zakonima, Ustavu, konvencijama, praksi u drugim zemljama itd... to neće promijeniti.

ako se zakon promijeni, bit će drukčije. za sada je tako.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

oni pedijatri koji su protiv cijepljenja, a takvih je stvarno jako malo, bi možda manje cijepili nego sada. ali, nije li logično da čak i da cijepljenje nije obavezno za djecu, mora biti obavezno za doktore (da se trude postići što bolje obuhvate cijepljenjem).
    Jer oni su doktori koji su završili fakultet na kojem se uči (očito nedovoljno) ono što se smatra najboljom medicinom u ovom trenutku.
    I imaju licencu za rad prema pravilima struke.
    I sve dok struka (možeš ju ti zvati službena medicina, alopatska medicina ili kako god hoćeš) smatra da korist od cijepljenja nadmašuje štetu, oni su to dužni provoditi. Jednako kao što su dužni za streptokoknu upalu grla propisati penicilin ili za povišeni krvni tlak antihipertenzive.

Oni koji to ne učine su napravili stručnu pogrešku.

ako žele liječitistreptokoknu upalu grla maslačkom, a povišeni krvni tlak zurenjem u sunce i ne žele cijepiti jer misle da je bolje da djeca obljevaju, moraju se odreči licence. pa neka rade što hoće.
    Da, vidiš, ovdje si u pravu gledajući s te strane. Alopatska medicina jest takva i dobro kažeš da će dr učiniti grešku ako ne propiše antibiotik. No, to je tako u toj struci jer to je alopatska medicina. Za koju sam ti već spomenuo ranije da niti nije dominantna niti nije nešto superiorna. A dokaz da nije superiorna jest SAD npr. Da krenem sa statistikom ili da te poštedim očitog? Ukratko: SAD, najviše love, najslabiji rezultati!
    Srećom, sve više u tu alopatsku medicinu (tableto-medicinu) ulaze druge medicine. Sve to samo po sebi i nije dokaz nekog napretka već je pokazatelj da ima mjesta za drugačija viđenja!

Što se cijepljenja tiče, moje mišljenje je da cijepljenje ima svojih temelja u prevenciji ali ovakvo, današnje (odnosi se na današnje Pasteurovo) je kontraproduktivno, štetno, neučinkovito, skupo.

DA, logično jest da za doktore cijepljenje bude obavezno. Kod ovakve današnje medicine to je logično. To što takva današnja "zapadna" medicina nikako nije rješenje - to je i logično da se taj nonsens nastavi. Mislim, da dr-i cijepe djecu u što većem broju pa da imamo što veći broj bolesti. Tužno.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

bar me neće optuživati da sam plaćenik farmaceutske industrije

slažem se ja s tobom skoro uvijek
    samo ne volim to stalno potezanje neangažiranih pedijatara i općenito primaraca

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Koliko znam, prema postojećim zakonima, ni u kojem slučaju roditelj ne može odbiti cijepljenje.

Već sam ti ranije napisao da se i hare krišne po zakonu moraju cijepiti.

Cijepljenje se odgađa ili se uopće ne cijepi samo u slučaju medicinskih kontraindikacija.
    Temelj ustava je i vjerska sloboda. Jehovini svjedoci ne primaju transplantirane organe. Neka to alopatska medicina poštuje i izmisli si drugi način kako da ih liječi, ako ih misli liječiti. I to ti je to!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

eto, dogovorili smo se da dok medicina ima takve stavove, tako trebaju doktori raditi.

a ako hoćeš mijenjati stavove u medicini, zna se kako se to radi. treba samo dokazati da je alternativni postupak bolji od trenutno važećega. zna se kako se u medicini i općenito u znanosti teorije dokazuju, hipoteze potvrđuju i nema problema.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

ma sve to može (ali ćeš imati veliko osipanje pacijenata zbog "prirodnog" odljeva).
    Nećeš imati kad je pedijatara (i liječnika općenito) premalo!

ali se harekrišne, budisti, muslimani, židovi, krščani, hrvati i stranci prema zakonu moraju cijepiti obaveznim cijepljenjima.

zakon je sada takav i nikakvo filozofiranje o drugim zakonima, Ustavu, konvencijama, praksi u drugim zemljama itd... to neće promijeniti.

ako se zakon promijeni, bit će drukčije. za sada je tako.
    Sry ali nije tako!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Temelj ustava je i vjerska sloboda. Jehovini svjedoci ne primaju transplantirane organe. Neka to alopatska medicina poštuje i izmisli si drugi način kako da ih liječi, ako ih misli liječiti. I to ti je to!
    Nitko nije zakonski obavezan rimati organe, ali je zakonski obavezan cijepiti se.
    hare krišne se moraju cijepiti, po zakonu.
    ako mi ne vjeuješ, pitaj odvjetnika Mađarića.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

eto, dogovorili smo se da dok medicina ima takve stavove, tako trebaju doktori raditi.
    Apsolutno! Doduše, nije to apsolutno tako ali dovoljno dobro se razumijemo.

a ako hoćeš mijenjati stavove u medicini, zna se kako se to radi. treba samo dokazati da je alternativni postupak bolji od trenutno važećega. zna se kako se u medicini i općenito u znanosti teorije dokazuju, hipoteze potvrđuju i nema problema.
    Ehhh, tu bi Lidija Gajski imal štošta za reći. I sam to priznaješ. Ali isto tako i trpaš joj teorije urote. Daklem, velika je šansa da je istina negdje popola. tj u sredini
    Posljednje uređivanje od sinkezg : 28.09.2011. at 00:44

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Nećeš imati kad je pedijatara (i liječnika općenito) premalo!

Sry ali nije tako!
    imat će osipanje jer će joj pacijenti poumirati.

A ti pjevaj i dalje svoje tumačenje zakona koliko hoćeš. ali ipak se posavjetuj s nekim dobrim pravnikom, kao što sam ja učinio.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Nitko nije zakonski obavezan rimati organe, ali je zakonski obavezan cijepiti se.
    hare krišne se moraju cijepiti, po zakonu.
    ako mi ne vjeuješ, pitaj odvjetnika Mađarića.
    Wicks E. The Right To Refuse Medical Treatment Under The European Convention On Human Rights. Med Law Rev 2001;9:17.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

imat će osipanje jer će joj pacijenti poumirati.
    To remember: Gardasil, 64 deaths.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

N.N. 79/2007

(to ti je relevantno za harekrišne u Hrvatskoj, a ne Wicks)

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Hahahaa, duhovito, nema šta! Cijenim!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    bar me neće optuživati da sam plaćenik farmaceutske industrije

slažem se ja s tobom skoro uvijek
    samo ne volim to stalno potezanje neangažiranih pedijatara i općenito primaraca
    danas barem nisam potezao neangažirane primarce.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Konačno jedna tema o cijepljenju koja nije zaključana!

Evo gledam o novom cjepivu protiv HIVa. Ima li komentara?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

vidjet ćemo.... za par godina.... ili više....

do tada apstinencija, he, he

(čuvajte se poziva forumaša na kavu, )
    Posljednje uređivanje od mujica : 29.09.2011. at 19:10

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ma da. U biti, u pravu si.

Velike boginje nisu eradicirane cijepljenjem. Mada SZO misli da jesu, a ne da nisu kao što si napisao. Ali SZO je i ovdje u krivu, vjerojatno, jer voli cjepiva.

Ali pošto SZO ne nudi nikakvo drugo objašnjenje za eradikaciju osim cijepljenja (koje je, naravno, pogrešno), zapravo ne znam kako se to dogodilo.

Možeš li nam napisati kako su eradicirane? Zašto više nema virusa variole među ljudima?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kakve veze imaju linkovi sa antivakcinalnog sajta health sentinel sa strukom?????

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Možeš li nam napisati kako su eradicirane? Zašto više nema virusa variole među ljudima?
    Mogu ja, mogu ja???
    Došli Ameri i Rusi s Brita aparatima i profiltrirali bolesne kroz njih.
    Naravno, svaki sa svoje strane željezne zavjese.
    (Op.A. Kako je Juga bila ni vrit ni mimo, nas su ofrlje porfiltrirali, nisu se mogli dogovoriti tko će i zato onaj slučaj boginja na Kosovu)
    Nakon toga su filtere lijepo spremili u svoje haj teč sefove.
    Da bi bili sigurni da boginja više nema, ciljano i kontrolirano su ispuštali freone i slične tvari u atmosferu te pomicanjem ozonskih rupa provodili kontrolirano i temeljito ozračivanje stanovništva na Zemlji ultraljubičastim zračenjem.
    I, volia!!! Eradikacija!!!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

do tada apstinencija, he, he

(čuvajte se poziva forumaša na kavu, )
    misliš da je sinkeov poziv na kavu ugrožavajuć?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Cubana, zakon si!

cvijeta73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

da profiltrirali bolesne

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    misliš da je sinkeov poziv na kavu ugrožavajuć?
    Ma, u stvari i nije ako ga se prethodno temeljito obradi UV-om i Britom.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Velike boginje nisu eradicirane cijepljenjem. Mada SZO misli da jesu, a ne da nisu kao što si napisao. Ali SZO je i ovdje u krivu, vjerojatno, jer voli cjepiva.

Ali pošto SZO ne nudi nikakvo drugo objašnjenje za eradikaciju osim cijepljenja (koje je, naravno, pogrešno), zapravo ne znam kako se to dogodilo.

Na ovu sarkastičnu primjedbu vratiti ćemo se još kada ćemo opet govoriti o onig 9 pitanja...

Što se VB-a tiče, evidentno je da najbolje rezultate postižete - kad ništa ne radite!

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ma, u stvari i nije ako ga se prethodno temeljito obradi UV-om i Britom.
    Jesi li se domislio što je to što se nalazi u Briti a ubija mikroorganizme?

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Vjerojatno ti je poznato da svatko zdrave pameti može odbiti bilo kakav med. zahvat na sebi. A da ne govorimo ako se taj zahvat kosi sa nečijom vjerom...

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kakve veze imaju linkovi sa antivakcinalnog sajta health sentinel sa strukom?????
    Linkovi nemaju veze. Izvori imaju.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

I mene zanima što to i evo što piše na Britinoj stranici o filteru:

Što sadržava BRITA filter uložak za filtriranje vode? Sadržaj originalnih BRITA uložaka je mješavina ionskog izmjenjivača i aktivnog ugljena.
    Kako BRITA filter uložak štiti od bakterija u vodi? Sebro je već dugo poznato zbog svojih antibakterijskih osobina. Aktivni ugljen upotrebljen u BRITA filter ulošku prošao je posebnu tehnološku obradu srebrom. Na taj način se sigurno sprečava razvoj bakterija u BRITA filter ulošku tijekom cjelokupnog razdoblja upotrebe.
    Koji je zadatak ionskog izmjenjivača? Ionski izmjenjivač je sintetski proizvedena netopiva umjetna smola koje se koristi u zrnastom obliku. On uklanja iz vodovodne vode određene ione i oslobađa istu količinu drugih iona u filtriranu vodu. Zadatak je zamijeniti neželjene ione, kao što su olovo ili bakar
    Koja se vrsta aktvnog ugljena koristi u BRITA filter ulošcima? U BRITA filter ulošcima aktivni se ugljen koristi kao slobodno zrnasto punjenje zajedno s ionskim izmjenjivačem i nusproduktima čistog prirodnog proizvoda: pougljenjene usitnjene kore kokosa.

Mora da je u filteru i neki skriveni E.T. koji ubija mikroorganizme, jednog po jednog.
    (Moram li spomenuti da ne koristim Britu? Jako sam neosviještena.)

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Na ovu sarkastičnu primjedbu vratiti ćemo se još kada ćemo opet govoriti o onig 9 pitanja...
    Ti bi, vidim, određivao dinamiku diskusije.

Neće ti poći za rukom.

Lijepo sam te zamolio još prekujčer da mi odgovoriš na dva jednostavna pitanja, koja si ignorirao. Ali si u međuvremenu svašta drugo piskarao. A od odgovora na moja pitanja ni "o".

Ljudi koji bi unedogled postavljali pitanja, a nemaju pristojnosti ili nisu u stanju odgovoriti na njima postaljvena pitanja, me zmaraju.

Završio sam s tobom (i bez kave).
    Posljednje uređivanje od mujica : 30.09.2011. at 20:19

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Mujica se duri, buuu

Koja 2 pitanja? Obećao sam ti potražiti gdje piše u who yearbook da je za iskorjenjivanje bolesti zaslužna sva ostala preventiva osim cijepljenja, drugog pitanja se ne sjećam da sam se obavezao odgovoriti. Doduše, pripetavali smo se paralelno na dvije teme pa moguće da se nešto zbrčkalo u mojoj blesavoj paranoičnoj glavi, uhmmhgh

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ejjj Mujice, jel se družiš i dalje sa mnom?!?
    Mensa se muči sa odgonetanjem tajnog sastojka Brite.
    Mensa nikad nije vladala znanjem. Pomognimo joj da vlada.

Mujiceee, c'mon 2 plaaaayy
    Posljednje uređivanje od sinkezg : 30.09.2011. at 23:47

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    I mene zanima što to i evo što piše na Britinoj stranici o filteru:
    Beti, prefina si i prepristojna prema onima koji to ne zaslužuju. Nema nikakvog smisla odgovarati na njegovo citirano pitanje, kad brita uopće ne ubija niti ne uklanja mikroorganizme iz vode.

Nevjerojatno. Onako bahato čovjek utvrdi da je medicina nevješta jer ne zna ubijati viruse u ljudima, a "Brita to tako vješto radi".

A već na britinoj web stranici na to pitanje odgovaraju na ovaj način:
    http://www.brita.net/uk/faqs_contami...ml?L=1&cat=7#1
    Can bacteria or viruses be filtered out (On Tap)?
    The technique of a carbon block is not designed to filter out bacteria or viruses.
    Čak i na wikipediji piše:
    http://en.wikipedia.org/wiki/Brita

The Brita filter is not intended to purify water, and should not be used with water that is microbiologically unsafe or of unknown quality without adequate disinfection before or after the system.
    Tako da izgleda da neće biti dovoljno prehlađenog novopečnog forumaša provući kroz brita filter kad se prehladi. Ipak će ga trebati skuhati.

Bojim se da je i sve ostalo što znatiželjni gospon piše ovdje jednako krivo jer je štošta pogrešno shvatio.....

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

oh... evo još nešto sa britine stranice
    http://www.brita.net/uk/glossary_aqu...g+instructions
    Under no circumstances can a BRITA water filter replace boiling the water when boiling instructions have been issued!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ima puno zanimljivosti vezanih uz britine dezinfekcijske mogućnosti...
    http://waterindustry.org/Water-Facts/filtered-1.htm
    In terms of bacteria, however, Brita water filters do not aid to kill the microorganisms. If you have not changed your filter in six months, the Brita filter becomes useless.
    Brita traps, but does not kill bacteria. Because the filter cannot kill bacteria, it actually becomes a breeding ground for the microorganisms if not changed regularly. An old, unchanged Brita filter can be dangerous because its use may add bacteria, which had been killed in the tap by chlorine, back into water.
    http://pottersforpeace.org/wp-conten...er-filters.pdf

Activated carbon filter media is relatively common, and is found in Brita or PUR filters.

AC [activated carbon] filtration should only be used on water that has been tested and found
    to be bacteria free or effectively treated for pathogenic bacteria.

Statements similar to this one were found from numerous sources, leading to the conclusion that
    activated carbon is simply unacceptable at removing bacteriological and viral contaminants.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ipak, i dalje se u Briti nalazi nešto što ubija mikroorganizme. Piše lijepo.

PS:
    Najrazornija epidemija dogodila se nakon prihvaćanja Zakona o obveznom cijepljenju. U Njemačkoj je između 1870. i 1872. oboljelo više od milijun ljudi a 120.000 je umrlo. 96 % njih je bilo cijepljeno.
    Chaitow, Leon, Vaccination and Immunisation: Dangers, Delusions and Alternatives, Somerset, England: C. W. Daniel, 1994.

Više od 75% ljudi je preživjelo prirodnu zarazu V.B. a nijedan od predloženih lijekova ili variolacija nije se pokazao sigurnim. (Diodati, Catherine J. M. Immunization: History, Ethics, Law, and Health, Windsor, Ontario: Integral aspects, 1999.

Bitno da struka zna!

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

No, što čekate?
    Pa zar ne vidite Da Misteriozo ne može dočekati da ga netko pita za njegovu Tajnu veeelike moći.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Nešto mi ne komentiraš kako to da je najveća smrtnost od velikih boginja bila nakon zakona o obaveznom cijepljenju i kad je najveći % populacije bio cijepljen! Što kaže struka??

Oh, pa bojim se, struka sigurno ima odgovor na to. Zar ne?
    - naravno da struka nepobitno zna da su velike boginje iskorijenjene cijepljenjem.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

An Interview of Al Bielek Conducted by Susanne Konicov:
    The technology for the tunnels was given to us by cooperative effort of alien groups, primarily the Orion group, which involved reptilians, a sub group called the Leverons. A technical group which provided most of the assistance, was the group from Sirius A -- a materialistic, scientific, people. ...........One of the uses of the Phoenix Project, in the use of Time Tunnels, was to provide backup to the Martian Colonies.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Jučer popodne u emisiji potrošački kod bio je prilog Cijepljenje: sigurno ili štetno.
    Video
    Učestvovali su:
    Lidija Gajski
    Ivica Galić
    Ira Gjenero-Margan
    Ivana Krnić

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Eppur si muove

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Najrazornija epidemija dogodila se nakon prihvaćanja Zakona o obveznom cijepljenju. U Njemačkoj je između 1870. i 1872. oboljelo više od milijun ljudi a 120.000 je umrlo. 96 % njih je bilo cijepljeno.
    Chaitow, Leon, Vaccination and Immunisation: Dangers, Delusions and Alternatives, Somerset, England: C. W. Daniel, 1994.
    necu se mijesati u ovu diskusiju, sama sam kriticna prema problematici cijepljenja.

medutim ovi gore navedeni podatci naprosto nisu tocni.
    pod prvo: njemacka je u razlicitim pokrajnama imala prilicno razliciti zakonsku legislativu. a pocijepljenost je bila miljama udaljena od ovih napisanih 96%. npr. u hamburgu je pocijepljenost iznosila 36%.
    pod drugo: cjepivo je tada imalo niz mana, plus puno ljudi i djece nije bilo docijepljeno.

i pod trece: zakon koji na nivo njemackog reicha uvodi obavezno cijepljenje je donesen 1974, dakle nakon epidemija 1870 i 1872. i upravo zbog njih.

i pod cetvro: brojke umrlih (120 000) treba podjeliti sa 10.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Ovo je slika djeteta oboljelog od velikih boginja. Molim vas da je ne otvarate, ako mislite da će vam biti prestrašna. Jer je prestrašna.

http://hr.wikipedia.org/wiki/Datotek...Bangladesh.jpg

I malo o povijesti cijepljenja protiv Variole vere u našim krajevima:

http://www.zzjzpgz.hr/nzl/19/cjepljenja.htm

Kažete da cijepljenje nije potrebno. I da nije korisno. I da ne suzbija bolesti. I da bolesti ne nestaju zbog cijepljenja. I da su bolesti manje strašne i opasne od cjepiva protiv njih.

Ja zahvaljujem cjepivu da nisam morala nijednom vidjeti dijete oboljelo od bolesti protiv kojih ima cjepiva. Ni odraslog čovjeka. Iako sam upoznala djevojku koja je preživjela velike boginje, upoznala sam je nakon njezine n-te operacije struganja lica. I dalje su se ožiljci vidjeli. I dalje je patila zbog svoga izgleda.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj seni prvotno napisa Vidi poruku

i pod cetvro: brojke umrlih (120 000) treba podjeliti sa 10.
    I citat ništa ne govori o cjepnom statusu oboljelih i umrlih s jedne strane, a o cjepnom statusu zdravih s druge srane.

Iz tog citata, moguće je 1. da je i među oboljelima i umrlima bilo podjednaki postotak cijepljenih, 2. da su svi umrli bili cijepljeni, a isto tako moguće je 3. da su svi oboljeli i umrli bili upravo oni koji se nisu cijepili. Dok se to ne zna, taj citat ne govori apslutno ništa o učinkovitosti tadašnjeg cjepiva.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Dok se to ne zna, taj citat ne govori apslutno ništa o učinkovitosti tadašnjeg cjepiva.
    Ali oni koji žele time dovoditi u zabludu, koriste takve poluinformacije na način da ih protumače kako njima odgovara protivno svakoj logici (a pogotovo protivno pravilima stručne analize). Zato nisam htio to niti komentirati, ali kad je seni već prikazala netočnosti navoda, onda sam dodao i to da se iz njega apsolutno ništa nemože zaključivati, čak i kad bi bio točan.

BP avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

mujice no offense ali i ti isto (polu)informacije tumacis na svoj nacin...ali meni jos nisi uspio dokazati da svoju djecu ne cijepim.
    Naravno da cu ih cijepiti jer logicki gledano, veca bi bila steta da obole npr od hepatitisa B nego ne tako da...

Stranica 10 od 16 PrviPrvi ... 89101112 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •