Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Anyway, sad budi toliko fer i korektan i objasni auditoriju u kojim sve slučajevima roditelj ima pravo odbiti cijepljenje svog djeteta. Sve reperkusije koje drugi načini nose sa sobom su pak tema za sebe, kao i sve komplikacije koje idu uz to.
    Koliko znam, prema postojećim zakonima, ni u kojem slučaju roditelj ne može odbiti cijepljenje.

Već sam ti ranije napisao da se i hare krišne po zakonu moraju cijepiti.

Cijepljenje se odgađa ili se uopće ne cijepi samo u slučaju medicinskih kontraindikacija.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Koliko znam, prema postojećim zakonima, ni u kojem slučaju roditelj ne može odbiti cijepljenje.

Već sam ti ranije napisao da se i hare krišne po zakonu moraju cijepiti.

Cijepljenje se odgađa ili se uopće ne cijepi samo u slučaju medicinskih kontraindikacija.
    Temelj ustava je i vjerska sloboda. Jehovini svjedoci ne primaju transplantirane organe. Neka to alopatska medicina poštuje i izmisli si drugi način kako da ih liječi, ako ih misli liječiti. I to ti je to!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Temelj ustava je i vjerska sloboda. Jehovini svjedoci ne primaju transplantirane organe. Neka to alopatska medicina poštuje i izmisli si drugi način kako da ih liječi, ako ih misli liječiti. I to ti je to!
    Nitko nije zakonski obavezan rimati organe, ali je zakonski obavezan cijepiti se.
    hare krišne se moraju cijepiti, po zakonu.
    ako mi ne vjeuješ, pitaj odvjetnika Mađarića.

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Nitko nije zakonski obavezan rimati organe, ali je zakonski obavezan cijepiti se.
    hare krišne se moraju cijepiti, po zakonu.
    ako mi ne vjeuješ, pitaj odvjetnika Mađarića.
    Wicks E. The Right To Refuse Medical Treatment Under The European Convention On Human Rights. Med Law Rev 2001;9:17.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •