Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
Naravno da se vrijeđaš i misliš da ti ljudi bacaju glupe fore kad si zaokuplje samo svojim mišljenjem, pa ne shvaćaš koliko su odgovori na tvoje ideje potpuno relevantni i točni.
Ne vrijeđam se nimalo. Samo mi je stupidno raspravljati na taj način. Jedan jedini korektan i pristojan post na ovoj temi sam od strane cjepiša vidio i to sam sa zadovoljastvom uvažio i komentirao.

Jer hrana se dezinficira uglavnom kuhanjem i gama zračenjem ili konzervansima. Ako hoćeš da medicina na taj način ubija viruse u čovjeku, samo izv oli. Drugim riječima, tvoja napmena o tome kako se hranu zna i može dezinficirati je potpuno besmislena.
Da, hrana se dezinficira kuhanjem. A reci mi kako se netermički obrađuje hrana i voda???

Voda se osim konzervansima, klorom ozonom i raznim drugim kemikalijama, može dezinficirati i UV zrakama. Opet ne kužim relevantnost te činjenice, jer se čovjeka ne može iznutra UV ozračiti.
Čovjeka se ne može iznutra UV ozračiti pa je samim time tvoje sprdanje s time u vezi čista trolaža. Potpuno nepotrebno. Umjesto da budeš konstruktivan, ti se zabavljaš ismijavanjem sugovornika.

Srebro, koje ti se tako sviđa u Briti ne ubija ništa, već samo sprečava da se namnože živine u filteru, i to jako kratko vrijeme.
Sprečava a ne ubija? Šta, baci bakterije u nesvijest na pola sata? Gle, teza (kao i linkovi koje si naveo) da srebro ne ubija bakterije je toliko bolesno stupidna... Zaboga miloga, treba ti 6,5 minuta da to dokažeš jer srebro većinu bakterija ubije u tom roku. Pa zbog čega se srebro i koristi u industriji pročišćavanja vode?!? I ne jaši sad po briti, nije sad Britina konstrukcija bitna za priču.

A, sve da je i istina to što ti misliš o Briti, opet je posve irelevantno u uništavanju virusa u čovjeku. Sumnjam da bi preživio da te se zalije otopljenim srebrom radi ubijanja virusa u tebi.
Eto, opet, umjesto da si konstruktivan (pa i u oponiranju), ti se ismijavaš.

A ako mi sad namjeravaš prodavati fore o koloidnom srebru, bolje odustani unaprijed.
Zašto ne? To je nešto što i sam možeš lako provjeriti. Lijepo uzmeš hrpicu bakterija i virusa i staviš ih u srebro pa pod mikroskop! Eto, nije teško! Ili ima još jedan način: uzmeš npr 2 jabuke koje su počele gnjiliti (truliti). Jednu špricaš srebrom, drugu vodom ili čime već. Pomiješaj boce da ni sam ne znaš čime špricaš koju. Onda na kraju boce odnesi na kemijsku analizu da znaš koja je koja. I voila, eto ti dvostruko slijep case study.