Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
Ne pada mi na pamet. Uludo sam potrošio na tebe tri godine, jer nisi u stanju razumjeti jer gledaš na svijet kao da si šišmiš koji visi naopačke, pa mu je gore ono što je dole i obratno.

A što se tiče zdravstvene slobode, kao dijela Ustava, onaj koji ne cijepi svoje dijete krši Ustavno pravo djeteta na zdrav život, koje je zajamčeno člankom 70. Ustava, koji glasi

Tko si ti da svom djetetu uskratiš pravo na zdravlje zbog svog neznanja?
- tu se nigdje ne navodi da je cijepivo ono koje pruža i omogućuje zdravlje-ni da roditelji krše ustav ako djete ne cijepe-možda bi ga kršio zdravstveni radnik ako bi odbio cijepiti
-svatko ima pravo na zdrav život-pod uvjetom da slijepo sluša Državu i ustav-zanimljivo je to kako je to zdravlje različito od Države do Države-kao da nismo svi "isti" ljudi..za nekog je zdrav život ne cijepljenje, ne jedenje umjetno uzgajane i psticidima prskane hrane i atbioticima filanih životinja koje na ta ista Država prodaje, nudi, uvozi itd.
-država osigurava uvjete za zdrav okoliš-na što se to odnosi? na koji način? ako se to odnosi na ono smetlište što ga žele staviti u Dumovec-onda im hvala na takvome okolišu
-ja svoju dužnost ispunjavam-odgovorno odbijam Priorix-za sada