Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da su svi doktori jednako misle o cijepljenju (a svi učili isto u školi), ja dilema ne bih imala; Da kod nas još uvijek nije bespotreban BCG u kalendaru (i cijepi se odmah po rođenju) iako je dokazano neučinkovit, a u kalendaru je samo zato što je taj lobi koji ga drži jak i grupa doktora koji se godinama bore za njegovo micanje iz kalendara ne uspjeva u tome jer su ovi drugi jači; Da kod nas nije bespotrebno uveden HepB po rođenju, samo zato što je ta grupa imala dovoljno jak lobi, pa je lobi prevagnuo a ne ono što je realno najbolje za našu djecu; Da cjepiva u današnje vrijeme zaista služe za ukidanje strašnih bolesti a ne za povećanje profita i cijena dionica, pritom naravno kompletno zanemarujući etiku i ono što je za ljude zaista najbolje (samo primjer HPV, svinjska gripa i ostale gripe),ja bih bespogovorno vjerovala i ne bih preispitivala. Ovako mi ne preostaje ništa drugo nego da s dozom kritike pristupam cijelom pitanju, jer industriji je zdravlje mene i mog djeteta davno prestalo biti važno kao i pojedincima koji rade u istoj. Zbog čega bih ja svima njima bespogovorno vjerovala? Što ja imam od toga? Oni imaju puno toga, ja i moje dijete ne.
    Posljednje uređivanje od anchie76 : 05.07.2011. at 11:45

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Da su svi doktori jednako misle o cijepljenju (a svi učili isto u školi), ja dilema ne bih imala; Da kod nas još uvijek nije bespotreban BCG u kalendaru (i cijepi se odmah po rođenju) iako je dokazano neučinkovit, a u kalendaru je samo zato što je taj lobi koji ga drži jak i grupa doktora koji se godinama bore za njegovo micanje iz kalendara ne uspjeva u tome jer su ovi drugi jači; Da kod nas nije bespotrebno uveden HepB po rođenju, samo zato što je ta grupa imala dovoljno jak lobi, pa je lobi prevagnuo a ne ono što je realno najbolje za našu djecu; Da cjepiva u današnje vrijeme zaista služe za ukidanje strašnih bolesti a ne za povećanje profita i cijena dionica, pritom naravno kompletno zanemarujući etiku i ono što je za ljude zaista najbolje (samo primjer HPV, svinjska gripa i ostale gripe),ja bih bespogovorno vjerovala i ne bih preispitivala. Ovako mi ne preostaje ništa drugo nego da s dozom kritike pristupam cijelom pitanju, jer industriji je zdravlje mene i mog djeteta davno prestalo biti važno kao i pojedincima koji rade u istoj. Zbog čega bih ja svima njima bespogovorno vjerovala? Što ja imam od toga? Oni imaju puno toga, ja i moje dijete ne.
    eto, ja ovo nikad ne bih ovako lijepo sročila!
    potpisujem!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    jer industriji je zdravlje mene i mog djeteta davno prestalo biti važno kao i pojedincima koji rade u istoj. Zbog čega bih ja svima njima bespogovorno vjerovala? Što ja imam od toga? Oni imaju puno toga, ja i moje dijete ne.
    Ne, Anchie... industriji i pojedincima u industriji NIKADA nije bilo stalo do tvog zdravlja i zdravlja tvog djeteta.

Ali to uoopće nije niti bit. Ne treba vjerovati industriji nego stručnjacima koji nisu u industriji, a stručnjaci su u nekom području (a nisu niti ogorčeni zbog tkoznačega, pa ne ocrnjuju nekritički sve što industrija proizvede)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •