Kako se meni čini...sve se tu na kraju svodi na (ne)zadovoljstvo situacijom danas u svijetu oko nas. Nekome je sasvim ok pravac kojim se krećemo, nekome nije niti blizu dobrog smjera. E sad, onome kome je ok taj se niti ne propituje ništa. onome kome nije ok taj se propituje svašta, ne bi li pronašao načina da promijeni ono što smatra da nije ok. a ima i onih kojima nije ok, ali se ne propituju ništa, već samo za svoje nedaće krive situaciju i sustav u koji su zapali..
Mislim da do promjena ne dolazi upravo kada nema propitivanja, a ne kad je ono prisutno. a zašto je danas prisutno toliko propitivanja i nezadovoljstva? to je tema za sebe. a mislim da činjenice govore same za sebe.
To što netko apsolutno vjeruje u nešto, meni može biti strašno apsurdno. Ali to sam ja.Moj um ne funkcionira tako. U njemu uvijek ima prostora za neki novi "zašto", i ništa nije apsolutno.
I ne razumijem kako se može izbjeći riječ vjeruje u ovoj raspravi. Da ne vjerujete u djelotvornost cijepiva, ne bi cijepili djecu i izložili ih riziku nuspojava....ili? Pa svo naše djelovanje se temelji na vjeri u nešto.
A sve te činjenice kojima se danas razbacujemo mogu sada biti točne, a sutra već ne. Pa nije se povijest jednom mijenjala.
Zakoni koji su na snazi danas već sutra ne moraju biti.
Samo jednu stvar ne kužim.....
Pa činjenica je da cijepljenje nije svugdje obavezno...i da živite slučajem u nekoj drugoj državi ne biste morali cijepiti dijete....Znači, to nije dovoljno da se zamisliš?
i još nešto....OT...znate li osobno nekoga tko se bavi prodajom lijekova, odn. lansiranjem istih na pojedino tržište....i njegove mjesečne prihode? pitam, jer sam ostala totalno paf...zaista. do jučer sam mislila da saborski zastupnici imaju visoku plaću....

Odgovori s citatom