Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    ...
    sinkezg, upisati ime baš svakog hrvatskog liječnika baš i ne mogu. ali prvih par koji mi padaju na pamet, kad se radi o ovoj temi daju ipak neke rezultate. npr.
    Svaki HR liječnik (koji je btw. obavezan objavljivati radove svakih x godina završava u pubmedu ili?!?

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    Svaki HR liječnik (koji je btw. obavezan objavljivati radove svakih x godina završava u pubmedu ili?!?
    Hoće li HR liječnik (koji btw, nema obavezu objavljivati radove) završiti u pubmedu ili ne, ovisi o tome gdje objavljuje radove.

(očekivao bih da to znaš kad si toliko upućen)
    Posljednje uređivanje od mujica : 27.09.2011. at 22:54

Banned
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Hoće li HR liječnik (koji btw, nema obavezu objavljivati radove) završiti u pubmedu ili ne, ovisi o tome gdje objavljuje radove.

(očekivao bih da to znaš kad si toliko upućen)
    Ma da, ali meni to drago od tebe čut. Istinoljubiv si, kad te se stjera u kut. Ko Hebrang. Ti ne lažeš, samo govoriš neistinu.

PS: Bože mi prosti što te grupiram s Hebrangom. Naime, nije mi namjera vrijeđati te pa molim da ovo shvatiš tek kao dobronamjernu provokaciju.

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Istinoljubiv si, kad te se stjera u kut
    je jako se skućeno osjećam kada si me pritjerao da priznam da oni koji objavljuju u iole vrijednim časopisima, budu navedeni u medline-u, a oni koji objavljuju u Modroj lasti ne budu navedeni.<BR><BR>Skroz mi je skućeno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •