Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Samo je bitna razlika ta što cjepiše vjeruju da su cjepiva iskorijenila bolesti, a necjepiše to baš i ne vjeruju.
    Upravo ovo je i tragika svih ovih dilema itd. Ono, jedni vjeruju, drugi ne vjeruju.... kao da je neka znanstvena činjenica fakat religija, pa ćemo se sad svrstavat i tu po skupinama kakva su čija uvjerenja.. mislim, ako tako nastavimo, od svega ćemo napravit religiju, bit začahureni u svoje svjetove i napredak će bit nula, ono... neko šušne par udica za propitivat se pa ćemo od svega napravit the big temu za koju ti treba pročitat xy knjiga, bit totalno zbunjen, da bi ištao odlučio. Život se toliko komplicirat da ćemo ono morat imat radno mjesto "proučivač suprostavljenih teorija, guglator" i nećemo vjerovat nikome, jer ne mogu bit u pravu i ovi koji tvrde "dan je" i ovi koji tvrde "noć je", tj. reći - ma, mi se uvažavamo, za jedne je sad noć, za druge dan, i to je u redu. Onda će između ljudi različitih uvjerenja bit manje komunikacije nego među ljudi i drugih vrsta živih bića.

A propos odgovora SikaPiki - nisu bolesti iskorijenjene, barem koliko ja znam, neka to kaže mujica jel' istina da su se bolesti vratile tamo di je postotak cjepiša pao zbog "uvjerenja". Mislim, stvarno dolazimo do apsurda, da je svako božje pitanje na svijetu pretvoreno u religiju i to se pakira kao "poboljšanje i demokracija", a u stvari je kaos i zbunjola.

OK mi je pitat pitanja kao checking mehanizam farma industriji, ali ovo danas je izmaklo svakoj kontroli i fakat samo jedni prosperiraju - moderni "šamani" i gurui (knjigo i blogopisci) raznih teorija, a svi drugi su na gubitku, iako misle da su na dobitku (savršeni marketing, u stvari, da te uvjeri da si s "kupljenim stavom" na dobitku).
    Posljednje uređivanje od ina33 : 06.07.2011. at 09:56

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •