Citiraj Svimbalo prvotno napisa Vidi poruku
Good point.
I ja sam jednom u raspravi o pušenju linkala članak koji dokazuje da cigarete uopće nisu štetne (tj. da je nikotin odlična stvar).
Svega na netu.

Nena LOL
Znaš, jedan antropolog Jeremy Narby je napisao jednu jako zanimljivu knjigu, knjigu koja između ostaloga spominje kurare, jednu prirodnu supstancu koju je farmaceutska industrija maznula od J-A indijanaca i sintetizirala, spominje i čudne učinke pušenja biljaka, i spominje nikotin...
Preporučam!

Drugo, (da ne zaboravim Prvo) postoji nešto što se zove e-cigareta ilitiga elektronska cigareta. E sad vidiš, u nju se nalije nikotin u tekućem stanju i ljudi obično jako brzo pod a) prestanu pušiti klasične cigarete i pod b) prestanu biti ovisni o nikotinu, što zapravo čitavu priču čini donekle čudnom jer pazi, kako to da ljudi tako brzo prestanu imati potrebu za klasičnim cigaretama kad i dalje koriste nikotin u e-cigaretama i kako to da ljudi tako brzo prestanu biti ovisni o nikotinu?

To nikotinu daje jedan čudan ton. No, da me krivo ne shvatiš, ovo je samo promišljanje jednog bolesnog paranoika a nikakav nedajbože dokaz "da je nikotin odlična stvar".