Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
Dalje, da pojasnim. Ako se nitko više ne sjeća o čemu je bila riječ i zašto uopće razgovaramo o briti, evo malog podsjetnika. Rekao sam da današnja alopatska medicina jedva zna pokoju bakteriju ubiti a viruse skoro pa nikako, dok induustrija hrane to radi lijevom nogom. Zatim sam spomenuo i pročišćavanje vode a nakon toga napisao da u Briti postoji nešto što ubija viruse i bakterije. Naravno, netko tko se donekle razumije u ovu tematiku sterilizacije hrane i vode, znao bi kojim putem krenuti, pa smo take se dotakli i UV zračenja koje se također koristi u industriji. No u Briti se nalazi i srebro koje se standardno koristi u industriji pročišćavanja vode, pogotovo na brodovima.
No jasno, auditorijum je prepametan pa mu je bilo jako zabavno izmijavati se i bacati glupe fore...
Naravno da se vrijeđaš i misliš da ti ljudi bacaju glupe fore kad si zaokuplje samo svojim mišljenjem, pa ne shvaćaš koliko su odgovori na tvoje ideje potpuno relevantni i točni.

Jer hrana se dezinficira uglavnom kuhanjem i gama zračenjem ili konzervansima. Ako hoćeš da medicina na taj način ubija viruse u čovjeku, samo izv oli. Drugim riječima, tvoja napmena o tome kako se hranu zna i može dezinficirati je potpuno besmislena.

Voda se osim konzervansima, klorom ozonom i raznim drugim kemikalijama, može dezinficirati i UV zrakama. Opet ne kužim relevantnost te činjenice, jer se čovjeka ne može iznutra UV ozračiti.

Srebro, koje ti se tako sviđa u Briti ne ubija ništa, već samo sprečava da se namnože živine u filteru, i to jako kratko vrijeme.

A, sve da je i istina to što ti misliš o Briti, opet je posve irelevantno u uništavanju virusa u čovjeku. Sumnjam da bi preživio da te se zalije otopljenim srebrom radi ubijanja virusa u tebi.

A ako mi sad namjeravaš prodavati fore o koloidnom srebru, bolje odustani unaprijed.