Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj sinkezg prvotno napisa Vidi poruku
    1....Da, hrana se dezinficira kuhanjem. A reci mi kako se netermički obrađuje hrana i voda???
    2.....Čovjeka se ne može iznutra UV ozračiti pa je samim time tvoje sprdanje s time u vezi čista trolaža. Potpuno nepotrebno. Umjesto da budeš konstruktivan, ti se zabavljaš ismijavanjem sugovornika.
    3...Sprečava a ne ubija? Šta, baci bakterije u nesvijest na pola sata? Gle, teza (kao i linkovi koje si naveo) da srebro ne ubija bakterije je toliko bolesno stupidna...
    4....Eto, opet, umjesto da si konstruktivan (pa i u oponiranju), ti se ismijavaš.
    5...Zašto ne? To je nešto što i sam možeš lako provjeriti. Lijepo uzmeš hrpicu bakterija i virusa i staviš ih u srebro pa pod mikroskop! Eto, nije teško! Ili ima još jedan način: uzmeš npr 2 jabuke koje su počele gnjiliti (truliti). Jednu špricaš srebrom, drugu vodom ili čime već. Pomiješaj boce da ni sam ne znaš čime špricaš koju. Onda na kraju boce odnesi na kemijsku analizu da znaš koja je koja. I voila, eto ti dvostruko slijep case study.
    1... napisao sam ti u istoj rečenici u kojoj sam spomenuo kuhanje.
    2...Još uvijek ne kužiš... Sve je počelo kad si napisao da medicina još uvijek ne zna ubiti viruse, a u prehrambenoj se industirji tako uspješno ubijaju. Daklem, tim izrugivanjem ti želim ukazati na to koliko je tvoja usporedba besmislena. A ti još uvijek po njoj drviš. Nevjerojatno.
    3... srebro na neživim tvarima djeluje bakteriostatski. Možda i baktericidno ako je u ionskom obliku. To nema nikakve veze sa virucidnim djelovanjem koje ne postoji, a ti si nekoliko puta napisao da ubija viruse. A možeš ti smatrati linkove stupidnima ako hoćeš. Meni djeluju puno uvjerljivije od babskih prića.
    4... a šta da drugo radim kad nakon nekoliko dana pisanja i nekoliko stranica napisanoga nisi shvatio da je tvoja usporedba ubijanja virusa i bakterija u hrani i vodi sa ubijanjem virusa i bakterija u čovjeku potpuno besmislena.
    5....opet neusporediva usporedba. Kakve veze to što si napisao ima s ubijanjem baktrija i virusa u čovjeku? Na žalost, nikakve.
    Posljednje uređivanje od mujica : 05.10.2011. at 00:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •