ha,ha to tvoje kolege preporučuju-ne preporuča se kupanje ni tuširanje djeteta dan dva po cijepljenju ni izlazak na sunce i vrućini...znam da se Richter s tim ne slaže...
- ( O.T.inače previše kupanja nije dobro za kožu, isušuje je i ubija zdrave bakterije,ha,ha...neš ti djete od 3mj je stvarno prljavo-ono kopa u polju ili radi u rudniku) -
-.ali ja djetetu dam Lupocet gdje ću je kupati pogotovo ako dobije nekakav osip-koji može biti nus-pojava cijepiva (kaj se djeca s ospicama smiju tuširati, znam da se mi prije s kozicama nismo smijeli a danas se klinci još kupaju kad imaju kozice u nekoj "otopini",zanimljivo kako struka svako malo oko ovako banalne stvari mjenja mišljenje-baš me zanima što će se govoriti o cijepivima za 20g?
molim odgovor i što si po struci ako se smije znatpa evo sada pitanje :na koji način da netko dokaže nus pojave cijepiva?
-ne postoji?
ne postoji test krvi koji bi to dokazao?
ili bi možda po novom trebalo reći da je svaka viroza nakon cijepljenja nus pojava cijepljenja?
-i da je svaka ta viroza okidač kod moga djeteta za bronhitis i asmu-što znači da ju cijepivo i uzrokuje? ili..?