Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Beti3 napisa:
    Ti si možda jako mlad,pa nisi čuo, ali ja znam npr.priču moje none o difteriji. Bolesti koja je napadala i ubijala djecu. Ne znam sve detalje, ali njeni laički opisi bolesti pokazuju da je bilo vrlo gadno. Danima su morali roditelji biti budni, držati dijete, jer bi se ugušilo da legne, kod nje se radilo o bebi, mojoj teti. Ona je uspjela spasiti bebu, ali mnoge druge mame nisu imale tu sreću.
    Stoji - ali , da li si ikad upoznala majku kojoj je dijete umrlo na rukama nakon cijepljenja....ili našla svoje dijete mrtvo ujutro dan nakon cjepljenja....i nikada, baš nikada razlog NIJE bilo cjepljenje....
    Vidiš , Beti - s koje strane se pogleda....

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Suzaks, melodramatičnost ne povećava kredibilitet onoga što iznosiš.

Poznato je da antivakcinalci igraju na emocije, a stručnjaci racionalno pišu o istom problemu. Sad neki stručnjaci za komunikacije preporučuju da i stručnjaci krenuu u "rat" protiv antivakcinalaca na taj način da krenu izazivati emocije kod publike prikazom djece oboljele od zaraznih bolesti, korištenjem istih floskula koje ti koristiš: " da je to tvoje dijete..." , "jeste li ikada vidjeli...", "zamislite kako se osjećaju..."

Meni je to ljigavo i daleko ispod mog nivoa, tako da nisam sklon prihvatiti takav savjet stručnjaka za komunikaciju....

Ti si to očito usavršil,suzaks.

Datum pristupanja
    Jul 2006

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    Suzaks, melodramatičnost ne povećava kredibilitet onoga što iznosiš.

Poznato je da antivakcinalci igraju na emocije, a stručnjaci racionalno pišu o istom problemu. Sad neki stručnjaci za komunikacije preporučuju da i stručnjaci krenuu u "rat" protiv antivakcinalaca na taj način da krenu izazivati emocije kod publike prikazom djece oboljele od zaraznih bolesti, korištenjem istih floskula koje ti koristiš: " da je to tvoje dijete..." , "jeste li ikada vidjeli...", "zamislite kako se osjećaju..."

Meni je to ljigavo i daleko ispod mog nivoa, tako da nisam sklon prihvatiti takav savjet stručnjaka za komunikaciju....

Ti si to očito usavršil,suzaks.
    Pa tak ti je i ovaj tekst napisan šta si stavio link!
    I?
    Znaš šta mi je drago - da su ljudi počeli drugačije ramišljat - na grupnom sastanku školskom o HPV cjepivu - 10 ljudi postavilo je pitanje tko će stajati iza toga ako se djetetu nešto dogodi od cjepiva....Samoinicijativno! Informirano! Ljudi razmišljaju drugačije! Promjenilo sa bezrezervnost i slijepo vjerovanje u cjepnu učinkovitost i nepogrešivost!
    A vrla znanstvena medicina osigurava se roditeljskim potpisom! Ako je sve tako savršeno u svezi cjepiva - zašto je potreban potpis?

Život je vrlo dramatična , a ponekad i melodramatična aktivnost! Nije znanstveno i brojkama dokaziv utemeljen put, Mujice!

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj suzaks prvotno napisa Vidi poruku
    Pa tak ti je i ovaj tekst napisan šta si stavio link!
    Što je melodramatično u tom članku? Si ti sigurna da si ga dobro razumijela?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •