Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Solange13, ma daj! Necijepljena djeca zdravija! Od kud ti ta nebuloza? Već sam htjela Davoru napisati na ono njegovo da su "necijepljena djeca zdrava", ali mislim si, prešutit ću. Nakon dva ista mišljenja moram reagirati. Sve dok ne obole, necijepljena djeca su zdrava stvarno. No, vidiš čuda, i cijepljena djeca su zdrava sve dok ne obole. Da to nije neki paradoks? Nadam se da se prepoznaje ironija u mojim riječima.

suzaks, nažalost obratila si se mami koja zna što znači držati umrlo novorođenče ( ne radi cijepljenja), pa drugi put malo manje melodramatičnosti.

mujica, hvala na odgovoru. I na linku. Sad mi je jasnije.

Solange13 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

dobronamjeran je savjet ne zaljetati se, pogotovo sada, kad će jako brzo biti objavljena studija koja TAKODJER dokazuje to koliko je cjepljenje stetno za zdravlje, s time da ova studija ima ogroman i izvjestan potencijal poljujati cijeli lažni sustav.
    Posljednje uređivanje od Solange13 : 02.06.2011. at 14:34

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Solange13 prvotno napisa Vidi poruku
    dobronamjeran je savjet ne zaljetati se, pogotovo sada, kad će jako brzo biti objavljena studija koja TAKODJER dokazuje to koliko je cjepljenje stetno za zdravlje, s time da ova studija ima ogroman i izvjestan potencijal poljujati cijeli lažni sustav.
    Bit će da je citokinska oluja u pitanju.
    E, jel se može ta oluja nekim globulicama smiriti?

n.grace avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Bit će da je citokinska oluja u pitanju.
    E, jel se može ta oluja nekim globulicama smiriti?

Voda koja pamti smiruje i najžešće oluje.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Davore, kako misliš na temelju čega znam da cjepiva djeluju? Na temelju toga što više nema bolesti, tako logično.
    Zapravo nije. Radi se o logičkoj pogrešci u argumentaciji, argumentum ad consequentiam, tipičnoj za obranu religioznih stavova. Uostalom, cijepljeni obolijevaju od bolesti "protiv" kojih su cijepljeni, na primjer zaušnjaka u adolescentskoj dobi, a kod necijepljenih se ne događaju epidemije. Naravno, Offit i njemu slični ne propuštaju za epidemije među cijepljenima optužiti necijepljene. Bez dokaza, naravno.

I još nešto. Putovanja. Necijepljenoj djeci se uskraćuje i mogućnost upoznavanja dalekih zemalja.
    Brkaš pojmove ucjene i prednosti. Medicinski reket je jednostavno samo još jedan oblik nasilja.

Solange13, ma daj! Necijepljena djeca zdravija! Od kud ti ta nebuloza? Već sam htjela Davoru napisati na ono njegovo da su "necijepljena djeca zdrava", ali mislim si, prešutit ću.
    Baš

Postoji tzv. nizozemska studija s obuhvatom velikog broja necijepljene djece koja je provedena kao anketa i iz nje se vide velike zdravstvene prednosti necijepljenja:
    http://www.vaccination.inoz.com/Vacc...s%20survey.pdf
    Jedini problem s ovom studijom je upravo to što je provedena kao anketa i ekipa kojoj su i puno tanji "dokazi" dovoljni za cjepivima potrovati cijele generacije djece to ne propušta prigovoriti. Rezultati studije ti mogu poslužiti za dalju potragu, bez obzira smatrala ju vjerodostojnom ili ne.

Ako se samo malkicu potrudiš naći ćeš studije koje potvrđuju korelaciju cijepljenja i astme itd.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •