Ova rasprava me podsjeća na jednu rečenicu iz Vlaka u snijegu; "Mi se ovdje sprdamo, a oni se vani smrzavaju!"
Lako je svima blebetati o za ili protiv cijepiva dok se i jedna ili druga odluka ne obije o glavu vlastita dijeteta.
Lako je baratati postocima za i protiv, kad tu ne ulazi tvoje vlastito djete.
Ne nije mi jasno zašto u
50g cijepljena netko nije mogao napraviti stvarno istraživanje o tim nuspojavama-puno prije nego je sve izmaklo kontroli i počelo se samo razmišljati o zaradi a ne zdravlju ljudi.
Mene je iskreno strah, drugog argumenta skoro da i nemama.
djete mi je ležalo 6 dana u bolnici i ispilla me je doktorica zašto je cijepljena samo do godinu dana.
A šta da kažem osim da muljam da smo odgađali zbog ovog ili onog, šta da kažem ženi koja radi u bolnici koja tvrdi da ima holistički pristup liječenju, a mene uvjerava da slana soba uzrokuje upalu pluća
kako da ikako vjerujem ikaome kada me "vrhunska liječnica" uvjerava da mi djete ima streptokok bez brisa grla ili nosa, ali na kraju daje dijagnozu bronhitisa i upale gornjih i donjih dišnih puteva bez i jednog nalaza, a na odlasku iz bolnice i dalje na glas razmišlja i govori mi;a ja sam baš mislila da su kozice!!(dijete 10 dana ima temp.40C.kod kozica pri izbijanju dolazi do temp. a ne u vrijeme inkubacije od 7.15 dana).
Zar takvim osobama da vjerujem kad je i cijepljenje u pitanju.
Ili možda nekim doktorima koji mi govore da nekim cijepivima ne bi cijepili ni najgoroge neprijatelja a kamoli moje dijete te da je svako cijepivo ruski rulet!!!
Struka je podjeljena, istraživanja su potplaćena od strane za ili protiv, nebitno-zbog čega-u čemu je toliki problem kad se radi o cijepivima čemu tolika fama ?
Strah me je jer nikom dansa u ovom prenaseljenom Svijetu život više nije svet - naprotiv ono je eksperimnt.