Citiraj pikula prvotno napisa Vidi poruku
Ma slažem se ja Ifi s tobom i super si to napisala i razotkrila korjene, ali zar te žrtve cijepnih nezogda,kako si ihti nazval, ne bi trebalo uzeti u obzir, umjesto da se pometu pod tepih zbog straha od radikalnih necijepiša i onda oni ispod tog tepiha naravno najčešće ispužu zbunjeni i isprepadani taman da im sjedne teorija zavjere ko budali šamar. mislim zato što su to neki promili ili mini postoci, živi ljudi, klinci i njihove priče i tekako mogu biti snažna voda mlin nebuloznim teorijama, ako seto ne sanira.
I pri tom se naravno divim Mujici koji se trudi odmutiti vodu osobnim zalaganjem i ovdje na forumu i koji je i meni pomogao da ne zabrijem oko cijepljenja, ali govorimo o sustavu u koje ćete na cijepne nezgode, kako kažeš, najčešće naići na zid, to ne ide na ruku povjerenju.
Apsolutno. Sama imam slučaj kad je dijete imalo vrlo, vrlo burnu reakciju 12 sati nakon imunizacije, ali me je doktorica uvjerila da to nema apsolutno nikakve reakcije sa cjepljenjem (osim toga nije napravila sistematski prije samog cjepljenja, a to docjepljivanje su ukinuli slijedeće školske godine kao nepotrebno).