Pokazuje rezultate 1 do 50 od 767

Tema: izvrstan interview

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što će se dogoditi kada dobiješ odgovore? što će to tebi promijeniti?

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    Možda će vidjeti tko je dovoljno samouvjeren/ hrabar/ lud /mudar da svoje uvjerenje primijeni u praksi, da se sukobi sa sustavom?

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Možda će vidjeti tko je dovoljno samouvjeren/ hrabar/ lud /mudar da svoje uvjerenje primijeni u praksi, da se sukobi sa sustavom?
    Puno je veći problem ako se taj necjepiša bude morao sukobiti sa bolešću djeteta ( i mogućim komplikacijama iste), nego sa sustavom.

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Takvih svakim danom ima sve više - barem u mojoj okolini. Sve više njih kritički razmišlja i ne uzima stvari zdravo za gotovo samo zato što su im prezentirane (sreća, to nije slučaj samo kod cijepljenja). Muvaju se i tu po forumu, no činjenica je da i oni koji selektivno cijepe a pogotovo oni koji ne cijepe se više ne javljaju na ovakve teme. Prečesto to završi time da ih se napada i da se oni pravdaju - a to s vremenom dosadi. Pa onda jednostavno prestanu sudjelovati na ovakvim temama jer su načistu sa svojim izborom i nemaju potrebe pravdati se. Samo je šteta što nema takvih pravih rasprava, jer bi svi mogli štošta naučiti.

Pinky avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj anchie76 prvotno napisa Vidi poruku
    vidit ću je li lako tuđim gloginje mlatiti, ili je neko fakat svojim udario po gloginjama, da se slikovito izrazim.
    evo po ovome što čitam, ti si anchie protiv cijepljenja. jesi li cijepila svoju djecu?
    jer ako si cijepila, a ovdje držiš stav o necijepljenju, sori, pada ti kredibilitet necjepiše u mojim očima.

kad kažem anchie, mislim na sve zagovornike necijepljenja.

što će meni to promijeniti? pa dosta. osobno ne volim ljude koji govore jedno a rade drugo, a izuzetno cijenim ljude koji se drže svojih stavova od a do ž, bez obzira slagala se ja s njima ili ne.
    ako ste vi, necjepiše na ovoj temi, fakat necjepiše, a ne samo cjepiše koje su se sad, nakon što su djecu cijepili preobratili, onda mi vaša riječ ima i puno veću jačinu. onda ću sve ovo o čemu ste pisali gledati drugim očima nego da je situacija obrnuta.

nadam se da sam uspjela objasniti. nisam danas vješta na jeziku. ubi me južina.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •